Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Good night sweet prince


Akuma_Blade

Öne çıkan mesajlar

5 saat önce, Oce4n dedi ki:

başlığın konu ile alakası ne peki, bilmediğim bir şey mi var? prens kim? kurbağa mı var

Gün boyu dışarıdaydım, cepten uzun uzadıya walloftext döşeyecek halim yoktu, fakat tartışma çıkartacak birşey yazmak istemesem de birçok kişiyi ilgilendiren böyle bir son dakika gelişmesini saatlerdir kimsenin yazmamış olmasını yadırgadığımdan dikkat çekici nasıl yazılır diye düşünürken bu espri geldi aklıma. 4chan kullananlar bu ibarenin ya ölen kurgusal karakterlerle ilgili olduğunu, ya ironik şekilde ölen gerçek kişilerle ilgili kullanımlarını hatırlayacaktır.

örnek: şuradan

Daha açıklayıcı olmak gerekirse, ben şimdi "bitcoin işlemleri yasaklandı111" diye başlık açsaydım "ahahaha bitcoin nasıl yasaklanır, aha az önce işlem yaptım" diye polemiğe girecekti, kalp kırmaya hiç gerek yok diye düşündüm, biraz da şaka yollu , biraz da dikkat çekme amaçlı mesajdı özetle.

konu ile ilgili ekşisözlük entry'si

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...

Geçen gün baya planlı short pozisyonu açıp ardından fud dalgası yaydılar.

Dxy azıcık yükseldi ardından elon musk bitcoin çok enerji harcıyor yeaaa, btc ile tesla satışını durdurduk dedi. Lan kamil 2 ay önce bundan haberin yok muydu derler. 

Sonra binance abd de yasaklanacak haberleri ardından abd adalet bakanlığı kriptoda kara para aklanıyor geyiklerine girdi. Sonra yandaş abd basınına fud haberlerini saldılar. Madencilik işlerini zaten çine kaptırdılar uzun süreden beri. Hazine bakanı yallenı zaten haftada 1 basının önüne atıp btc yi 2 laf sok diye tembihliyorlar. Baya rahatsızlar durumdan, piyasa hayvan gibi büyüdüğü için direk müdahale de edemiyorlar. Bakalım nolcek

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...