Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Invincible - Amazon


Komutan

Öne çıkan mesajlar

yani

Spoiler

bu “dc ama herkes ölüyor” setuplarda gördüğüm sıkıntı, eğer herşey öyle çalışsaydı zaten dc setupı olmazdı o dünyada. yine bir homelander, bu sefer oğluna yer açılsın diye kesti herkesi. rorschach keşfeder onu da keser, oğluna akıl verir o da kabullenmek zorunda kalır gibi bir his geldi.

henüz tam emin olamadım beğendim mi, biraz fanfic hissi oluyor her karakteri neredeyse kopyalayınca. neyse çeksinler bakarım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

@ahmedinejad

Spoiler

uzaylıların gezegende zaman hızlı geçiyordu bu bir, akşam yemeğine kadar 10 yıl geçirmiş olabilir orada. süper kahramanları da yoktu, normal top tüfek birşey yapamıyor bu da iki.

amber’i öldürsün cecil kaza süsü versin lütfen. bütün dünya onun kezbanlığına ölecek. facepalm geçti bölümün yarısı mark’ın tripleriyle. debbie’yi de öldürsün hatta ona da gerek yok. “lütfen nolanımı öldürmeyin” lmao. neyse haftaya son bölümmüş, cliffhanger bırakmazlar umarım.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Debbie’de sıkıntı yok bence.

Amber’ı ise çizgi romandakinden daha zeki yapalım diye daha itici hale getirmişler. Madem biliyordun, ne diye trip atıyorsun? Çizgi romandaki versiyon sahiden bilmediği için haklı olarak kızıyordu. Bir de tipi biraz farklıydı.

849170-amber7.jpg

Komutan tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir kare bile invincible ne okudum ne gördüm ama vallahi de billahi de geçen hafta aklımdan geçmişti “acaba amber blackwash olmuş mudur” diye. my woke senses were tingling.

ve evet süper aptalcaydı zaten ben de o nedenle çok kızdım, bu senaryo değiştiren insanlar nasıl zihinlere sahipler cidden

original-3909530-2.jpg

https://www.comicsbeat.com/robert-kirkman-invincible-amber-bennett/

hayır bob, bayağı berbat bir char olmuş. “bana sormadan yaptılar” diyebilecek manevra alanı da bırakmamışsın.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Amber in karakter tam oturmuyor bence, adamın peşinden koş hatta güvensizlik vs bile vardı resmen kovaladı durdu. Son bölümde haftalar önce bunu çıkarmıştım zaten kimi kandırıyorsun diyip adamın oraya buraya kahramanlık yapmasını çöpe atması, gözünün önünde yardım ederken neredeydin diye güya kim olduğunu biliyorken sıvaması tavır alması vs fazla mantıksız geliyor. Hani böyle bir şeyler seyrederken ne alaka diye takıldığınız yerler olur ya bunun durumuda bu dizide o kadar saçmalık olmasına rağmen en mantıksızı ? .

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

8 eh

Spoiler

ok yani süpermen değil general zod’muş, ben bu kadar son ana kadar gizledikten sonra daha sıradışı birşey çıkacak sandım. faora ve öbür izbandut da gelse tam olurmuş kadro.

bayağı birşeyler yazmıştım da gittim baktım, benim eleştirdiğim önemli bir kısım başka birşey çıkıyormuş sonra, anlatmamışlar bu bölüm. comic spoilersız tartışması zor bütün bu dünyaya işgale gelip çocuk yapma mevzusu belli ki. yine de tutmadım ne yalan söyleyeyim. beyzbol maçını birkaç ay önce hatırlayabilirdi omnizod son anda anan da martha mı benzeri bir an yerine. “baba beni öldürmenin %99’una geldin ve dünyamı da mahvetmeye and içmişsin ama yine de <3” ?‍♂️ millet ağlamış filan lol

bir de enerjiyi geniş alana dağıtan silah tanka shotgun sıkmak mantığı. gittiler sonra el bombası tier homing missile filan sıktılar. yerine elmas penetrator sabot railgunla computer trackingle gözüne ateş edin, bu kadar. cecil fury, ışık tayfı gizleyen flor keşfedene kadar şunu yapaydınız. immortalı uhulamak bütün sezon yaptıkları en akıllı iş. mecha kingpin gibi kediyi kiralayamamış koca shield, bir o döverdi belki immortalla tag team.

neyse daha da yazardım, çok şey var hadi son bölüm diye kenara koyduğum ama kalsın.

 

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...