Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dyson Sphere Program


zipzip

Öne çıkan mesajlar

= Factoriomsu

Gocuman mechayla iniş yaptığımız gezegende ufaktan başlayıp otomasyonla üretim yapıyoruz. Amacımız etrafında olduğumuz yıldızın enerjisini emiklemek. Factorio gibi düşman yok, kendi yağımızda kavruluyoruz. Saatler gömebileceğiniz bir oyun. 

 

https://store.steampowered.com/app/1366540/Dyson_Sphere_Program/

 

Fiyat biraz tuzlu. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
On 16.03.2021 at 13:54, Masticore dedi ki:

satisfactory oynadım , düşman fln.   olmayınca keyif vermiyor ya. Bir yerden sonra sıkıyor  

WTF, mühendisler alın bunu.

 

Oyun çok iyi, factorio'nun pek çok açıdan iyileştirilmiş gelişmiş hali. Enemy olayını ileride kesin ekleyeceklerdir, zaten ölme falan da yok oyunda şu an, gidip güneşin veya gas giant'ın üzerinde falan yürüyebiliyon. 

 

Factorio'dan sonra zaten sektörde bi açlık doğdu, yerini doldurabilen büyük bişi çıkmadı (satisfactory ayrı, kamera açısı çok baltalıyor olayı). Bu tam yerine oturtmuş olayı, no mans skyla birleştirmiş üstüne de. Henüz 0.6 versiyon falan ama baya içeriği factorio'nun çıkış yapmadan önceki hali gibi. 

Tüm eksikleri giderirler de en büyük sıkıntısı coop olmayışı, ajandamızda yok demişler üzdü.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...

Bu oyun çok huzurlu ve keyifli. Soft nekrolayayim da daha cok insanin aklina girsin. Acik evrende gectigi ve gezegenlere filan inilebildigi icin otomasyon oyunlari haric uzay oyunlari sevenlerin de hosuna gidebilir. Karakterimiz de gayet bumblebee benziyor. Yemyesil gezegenleri birer cybertron'a cevirebiliyoruz.

 

Sikilanlar icin dusman ve savasma eklenecekmis yakinda, ben baris yanlisiyim factorio'da da bocekleri kapatirdim. Huzur icinde emperyallesmek varken.

sylvanas tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...