Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tribes of Europa (2021) - Netflix


axedice

Öne çıkan mesajlar

2029'da bilinmeyen bir nedenden tüm dünyada elektrik elektronik internet vs. ne varsa teknolojik altyapının komple çökmesiyle büyük bir kaos çıkar, zamanla ortada hiçbir devlet ya da organizasyon kalmaz.  45 yıl sonrasında post-apoc avrupada artık kabileler güç için birbirleriyle savaşırken, hikayenin asıl kahramanı 3 kardeşin ormanın derinliklerindeki küçük kabilesinin yakınlarına, bu teknolojik yıkımdan etkilenmeyen atlanteans isimli gizemli bir grubun uzay gemisi benzeri aracı düşer ve teknolojileri için mücadele başlar . . .

 

tribes-of-europa-show.jpg

 

Dark'ın yapımcılarından biraz cheesy post-apoc netflix dizisi, ama eğlenceli baya ben çok sevdim. Yazar direk brexit meets fallout kafasında yazmış senaryoyu, arada tabii ki madmax göndermeleri de var. Tanıdık oyuncu Dark'ın çapkın polis amiri Ulrich Nielsen var scavenger bi karakteri oynuyor, discount hansolo diyorlar iyi baya. Bu türde yapım kalitesi yüksek iş çıkmadığı için plot armordır deus-exlerdir bi kaç klişeye çok fazla takmayın oturup keyifle izleyin.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

9 saat önce, mani dedi ki:

Young-adult sci-fi.

 

The 100 yapmış Almanlar işte. 

 

Tam değil ya. The 100'ı izlemedim ama young adult değil kesinlikle, tecavüzden işkenceye ve psikolojik şiddete sert bi ton da var dizide. Ha bazı yerler evet tatlı bi road trip havası veriyor ama sonra zart diye değişiyor atmosfer.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

porno izlemeye utanan teyzelere erotizm yuklu thriller kakaliyorlardi bir ara. bir suredir de genc "yetiskin"lere dolayli yoldan romantizm pompaliyorlar. olan drama, bilimkurguya, korkuya, fantaziye, yaninda esantiyon hangi turu veriyorsa ona oluyor... 

alman dizisi zaten basli basina falso.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...