Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmet Rifat Börekçi'nin günümüzdeki karşılığı


Bone

Mehmet Rifat Börekçi'nin günümüzdeki karşılığı  

8 oy

  1. 1. hangisi?

    • İhsan Eliaçık
      3
    • Cemil Kılıç
      3
    • Davut Dağ
      2
    • Mustafa Öztürk
      2
    • Diğer (belirtiniz)
      6


Öne çıkan mesajlar

Dürrizâde Abdullah'a karşı Türk milletini korumuş birisiydi Rifat Börekçi, o yüzden de Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşu için önemli bir isimdi. Turan Dursun'un öldürüldüğü topraklarda yıllardır bu savaş devam ediyor. Peki bu bahsettiğim kültürü ve anlayışın bugün en iyi temsilcisi sizce kim? Ankette seçeneklerde bulunmayan kişilerden de bahsedebilirsiniz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış hatırlamıyorsam İhsan Eliaçık Gezi parkı dönemi Anti-Kapitalist müslümanlar olarak sempati topladıktan sonra bir hareketi ile islamcı sonuçta dedirtmişti. Davut Dağ ve Mustafa Öztürk'ü bilmiyorum ancak Cemil Kılıç'ı twitterda takip ediyorum ve aydın bir yapısı var gözüküyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rıfat börekçi milli mücadele yanında duran vatansever bir adamdi. Dinin kurallarını eğip bukeyim gibi bir derdi yoktu. Elmalı tefsirini Atatürk'ün emriyle yazdıran odur. Saydığınız eliaçık zaten iyice siyasete bulanmış bir adam. Mustafa Öztürk Kur'an'ı peygamber anladığı kadar kendisi yazmıştır diyen bir adam. Aradığınız vatansever hocaysa bolca bulunur. Dinde reform arıyorsanız Rıfat börekçi doğru örnek değil. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...