Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jahrein ve LGBTİ+ Gaga Bulut kavgası


Zyrobod

Öne çıkan mesajlar

  • 2 ay sonra ...

Cystein'le dalga geçiliyor felan ama yine Tiviççiler arasında en düzgünü çıktı. kazanır kazanmaz ama milletvekili adayı olması bile büyük cesaret. herkes işi yolunda gitsin diye kafasını toprağa gömüp sessiz sedasız trendlerin peşinden koşup kendisine "Influencer" derken, Cystein siyasetin yolunda ilerliyor.

patiden kopup çıkmış olmasının farkı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Seçime katılım yüksek olduğu için işi zor. Büyük şehirlerde %3,5-4 gibi bir oy alması gerekiyor bağımsız adayın kazanması için. İstanbul'da bölgesine göre biraz değişiyor ama 100 bin civarı bir oy. Bu az gibi görünebilir ilk başta ama sokakta gördüğün her 25-30 kişiden birinin oyunu alması anlamına geliyor.

Seçime katılım düşük olsa, normalde oy vermeyen bir grubun organize olmasıyla daha olası olurdu. Normalde oy atmayanları sandığa getirebilir belki ama ben seçilebileceğini sanmam. 

Onun için en mantıklısı SP - CHP formülü olur, yani seçime bir parti altında katılıp seçildikten sonra bağımsız olacağım diye ilan etmesi baştan. Seçime girdiği partiyi de genç seçmen oyu getireceğim diye ikna edebilir.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...

abi konularla alakam olmadığı için tweetlerle alakalı yorum yapamam ama sende sağlam göt varmış ya da vurdumduymazın tekisin. inanılmaz laf anlatılmaz bir topluluğu karşına alacaksın. hele ki bu tweeti asıl sahibi alıp sana cevap verirse aboooov.

sana anime ppli anancı_31'lerle savaşında başarılar agsdf

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

36 dakika önce, sipeyskeyk dedi ki:

Ben istediğimi söylerim abi vatandaşım ben, milletvekili adayı olup oy istersem beni de ifşalayabilirsiniz. 

Olmazsan ifsalayamiyor muyuz? Yani bu kadar zamandir sana yetmez ama evetci diye yuklenenleri tersliyordum ama suan sacmaladigimi fark ettim. Neden 10 yil onceden mi ne bir mesaji cikarip adami ifsalarsin ki yani? Motivasyonun ne olur diye dusunuyorum gercekten bulamiyorum. 

Jahreini de hayatimda izlememisimdir sevmem ama cok memnunsunuz herhalde ulkenin full 500 yasindaki vampirler tarafindan yonetilmesinden. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Jahrein'in değiştiği fln. yok ya.   Adam nereden ekmek yiyecekse su gibi şekil alıyor. Milletvekili adaylığını şimdi gördüm  puhahahahahaha.  Alman vatandaşı Kıbrıs'lının   tr milletvekilliğinde ne işi var ya.  Kıbrısı kurtarmanın yolunu  TR  milletvekilliğinde mi gördü acaba.  

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Devlet Bahcelinin muhtemelen kasedi fln var, millet santajla milletvekilligi yapiyor, mvlerin bazilari hapse atiliyor, bazisi pkkya destek veriyor bazisi veriyor diyerek dovuluyor falan, bunu yapan da mafya babasi ulkenin en sevilen insanlarindan biri oluyor 10 videoda fln. Boyle bir ortamda Jahrein'in kibris ile ilgili fikirlerinin meclise ait olmadigini mi dusundun nedir yani? 

 

AKPyi desteklemis adamsin sen kimi nasil 2008le yargiliyorsun onu zaten hic ama hic anlamadim. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Az önce, bLackcha0s dedi ki:

adam 20 yaşındaymış onları yazdığında ? 12-13 yaşından sonra bir ideoloji belirleyip, argümanlara, doktrinlere ömür boyunca sıkı sıkı tutunmak lazım yoksa başa bela oluyor ?

Ben temiz fasisttim 13 yasinda falan, Kavgam fln okuyayim bi bastan, yarin obur gun mv adayi olursam sipeys gelir ifsalar sonra. 

 

Patiyi sipeys olduruyormus gencler, yazdiginiz hersey bir gun aleyhinize kullanilabilir ona gore yazin. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ne alakası var arkadaşım, bana istediğini de - umrumda olmaz açıkçası. Şimdi de ifşalayabilirsin, nereye kime ifşalayacaksın? ? farketmez açıkçası. Bu adama o zamandan beri kılım ben şahsen, şimdi de bu kanaat önderi triplerini görünce paylaştım, şuan böyle düşünmüyorum diyebilir, istediği cevabı verebilir. Milletvekili olacaksa bu konuda fikirlerini beyan etmesi lazım. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olm o harrodstan pahalı kazak aldı diye tapındığın müteahhitler londradaki sokaklarında dolaşırken sen forum köşelerinde hanım kızmasın diye ucuz 3060 kovalıyosun. sonra da hala akıllanmamış millete kıbrıstan laf sokar osmanoğluna hakkını verelim diye topik açar. ya sen nasıl bi adamsın olm. jahreini sigdredd sen nasıl bi adamsın olm insan 35 yaşına kadar nasıl bu kadar yeto kalabilir. aga neden hep böyle saçma sapan hedef saptırıyorsun sanki jahreinmiş gibi temmuzda almadığın 3070 bilgisayarı kasımda 3060 olarak alamamanın sebebi. NASIL Bİ ADAMSIN LAN ADAM MISIN LAN SEN

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...