Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Nvidia Titan V


akirafes

Öne çıkan mesajlar

Sahibinden de Titan V sattıklarını gördüm. Almak isteyen olur belki diye satışa koyayım dedim. Kutularında duruyorlar iki tane var. Faturaları yok. Çok temizler. Tanesi 20.000 ikisi 39.000 Tl.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-nvidia-titan-v-12gb-hbm2-3072bit-910427753/detay

İlan benim değildir fiyat referans olarak verdim. 33500tl istiyor tanesine. 

Ebay de sağlam satıcılarda 3000 le 5000(Top Rated Seller) dolar arası zaten. 

Belki birine lazım olur kartın ne yaptığı belli kilitsiz tek kart.  Piyasaya göre Çok uygun fiyatla listeledim. 

https://ibb.co/0sLcdQj

akirafes tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

18 dakika önce, cacodemon dedi ki:

Cidden bilmediğimden soruyorum, mesela 3080'in yapamadığı neyi yapıyor bu kart?

Bu kartı eminim burada benden çok daha iyi bilenler vardır.  Mesela @reyou galiba. Sormuş sende ne işi var bu kartların diye. Onlar açıklasa daha iyi olur. Ama bu kartın özelliği Nvidia kütüphanesine (süper bilgisayarına) ulaşım izni verilen ve son kullanıcıya satılan tek kart. (TITAN V kullanıcılarının GPU-optimized AI, deep learning, and HPC software through an NVIDIA GPU Cloud account for free,This container registry includes NVIDIA-optimized deep learning frameworks, third-party managed HPC applications, NVIDIA HPC visualization tools and the NVIDIA TensorRT inferencing optimizer," the release said.)  TITAN V en büyük değeri deep learning de ne kadar çok yüksek ve derin hızlı işlem yapabildiği. Derin öğrenme hünerine sahip bir kart bu diyebiliriz. 3080 lere göre neredeyse 1.5 misli alogoritma çözümene sahip bu kart. CUDA çekirdekleri bunda kilitsiz bildiğim kilidi olmayan tek kart ve sanırım deep learning computing  de 3080 lerden 4 kat fazla işlevsel. Bendekinler eğer newyork da alırken kazık yemediysem TITAN V “CEO EDITION,” özel versiyon. Alma hikayemi bir gün anlatırım görünenden çok daha fazla para verdim ben bunlara Şuan satış fiyatımdan da çok fazla maliyeti var bana.  Bulmak almak çok zor. Normal mağazada satılabilen bir sey değildi bu. Eminim bir çok düzelteme gelicektir. Ama benim bildiğim bunlar Titan v i farklı kılan. Lütfen daha iyi bilenler özellikle kartı kullanıp ilgilenen varsa, kart hakkında yazdıklarımı düzeltebilir. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

9 dakika önce, Silphatos dedi ki:

Ondan %26 düşük performanslı çalışıyor sadece. krallık dönemi bitti bu gpunun 

http://www.techpowerup.com/gpu-specs/titan-v.c3051/

Çok yanlış bir yorum olmuş. Hiç bir zaman oyun için yapılmadı bu kart. Özellikle akademisyenler için yapıldı. Deep learning için. Bu kartlardan çamaşır filimde var. Arkadaşım Tolga Gökbakar kullanıyor flimleri için. 

akirafes tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Alıntı

research amaçlı talep edildiğinde nvidia’nın bedava gönderdiği karttır (çalışılan kuruluşu vs göstermen de gerekiyor). iş bilgisayarımda yatıyor, ellerim titriyor bilgisayarı başlatırken çok mutluyum sözlük.

demişler ekşide. oyun kartlarıyla kıyaslanmayacak bir kart olduğu belli de mevzu yukarıdaki gibiyse biraz zor satılır bunlar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://bizon-tech.com/blog/best-gpu-for-deep-learning-rtx-3090-vs-rtx-3080-vs-titan-rtx-vs-rtx-2080-ti

deep learningde 3080 titan RTX (seninkinden sonra çıkan model) ile nasıl kapışabiliyor bu "enthusiast" gpular deli bir şeyse? ampere çipli ve milyar tensor core dayadıkları yeni bi model titan çıksa tamam da bu eski modeller her türlü iş için gereksiz (fiyat perf olarak) 

Silphatos tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

17 dakika önce, Silphatos dedi ki:

https://bizon-tech.com/blog/best-gpu-for-deep-learning-rtx-3090-vs-rtx-3080-vs-titan-rtx-vs-rtx-2080-ti

deep learningde 3080 titan RTX (seninkinden sonra çıkan model) ile nasıl kapılabiliyor bu "enthusiast" gpular deli bir şeyse? ampere çipli ve tensor core dayadıkları yeni bi model çıksa tamam da bu eski titanlar değil oyun her türlü iş için gereksiz (fiyat perf olarak) 

Modum konuyu tartışacak alt yapıya sahip değilim ama eşekle hoşafı karşılaştıramazsın. 3090 kırpılmış ve kilitli ve kütüphane accessi olmayan bir kart.  

The 3090 has no access to NGX

The 3090 has no access to certified pro drivers

the 3090 is gimped to half-rate tensor operations. (confirmed here)

and more importantly: artificial limitation to half-rate on the tensor cores for FP32 Accumulate (ie, the actually useful part for Deep Learning)

Onun icin yazıyorum Titan V tek kilitli olmayan kart 

Neyse konu hakkında çok bilgili değilim tartışacak düzeyde hiç değilim. 

akirafes tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

NGX bildigim kadari ile GeForce'lar ile destekleniyor, sitesinde de aksi bir yazi goremedim.

half-rate tensor operation'dan kastiniz ise sanirim FP32 accumulation, dogrudur lmitli FP32 accumulation vardir, lakin sahip oldugu hiz goz onune alindiginda kabul edilebilinir.

Ayrintili karsilastirmalar icin ResNET50 FP32 testlerine bakabilirsiniz. 

senko tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...