Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mortal Kombat (2021)


Akuma_Blade

Öne çıkan mesajlar

3 saat önce, Rewendor dedi ki:

İyi veya kötü olmasından bağımsız olarak söyledim ama ben. Ben yeni Dredd'i vasat bulmuştum ama söylediğimde bana da "gayet güzeldi abi" tepkisi geliyor çevremden Dredd için ? Bir ara tekrar izlerim.

yeni dredd hollywood a-lister'dan ziyade b-movie gibi ama çizgiroman da zaten o kıvamda olduğundan adaptasyon aslına daha sağlık denebilir. ben de ilk izlediğimde etkilemedi ama ikinci izlediğimde daha çok hoşuma gitti, çok daha kendini sakınmayan bir film.

2 saat önce, Bone dedi ki:

esas Judge Dredd filmi vasattı, herkes Stallone için izlemişti. mesela en büyük ayıplarından biri Dredd'in kaskını çıkararak dolaşmasıydı. Şehrin havasını iyi vermişlerdi ama komedi unsuru olsun diye konulan yan karakter rahatsızlık veriyordu. Fan edit filmlerde hep o sahneler çıkartılmıştır mesela ?

Dredd ise tam tersine bombastik bir filmdi ve çizgi romanın öğelerini iyi ortaya dökmüştü. gerçi onun da şehir tasarımı biraz zayıf kalmıştı ama olsundu, şöyle bir sahnesi vardı:

vasat değildi de zaten bayağı niche bir çizgiroman, çoğu insanın haberi yoktu ben dahil filmi duyana/izleyene kadar. insanlar aslını hiç bilmiyorken ne kadar değiştirseler de göze batmıyor. prodüksiyon kısmında işte biraz kickstarter tier gibi ama yaş rating'i ile alakalı herhalde.

aslında başlığı da değil ama yazmadan edemedim. ?

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

24 dakika önce, Gallant dedi ki:

Captain Power ya, bir turlu tamamini izleyemedim.

Zaten erken final niyetine grimdark sona bağlamışlar. İkinci sezon 18. bölüme kadar yazılmış ama çekilmeden iptal edilmiş. bunların sinopsis'leri wikipedia'da var.


https://en.wikipedia.org/wiki/Captain_Power_and_the_Soldiers_of_the_Future

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

İzledim ben sevmedim 3. sınıf aksiyon filmi olmus. MK en iyi motion capture tarzı bir teknolojiyle güzel olur. Bunlar cok abartmamislar cgi i o yuzden fightlar hic MK fight i gibi olmamis. Kostumler falan da oyle keza subzero, scorpion falan E3 cosplay inden gelmisler gibi. Yine de mortal kombat oldugu için izletti sonuna kadar. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel sahneleri fragmana koymuşlar gerisi meh. Filmin ismini Mortal Kombat koyup turnuvayı göstermeyen senaristi ve yönetmeni alkışlıyorum burdan sdf. Zaten bütün filmi Avustralyanın madenlerinde çekmişler. Scorpion ve subzero'nun bütün sahneleri fragmandaydı. Hani MK9 dan beri zaten oyunların senaryosunu film gibi yapıyorlar, böyle gereksizce sırf değişiklik olsun diye değiştirmişler hikayeyi ama olmamış hiç.

Shang Tsung'u oynayan adamda sıfır karizma. Orjinal Shang Tsung'un yanından geçemez. Öyle dikildi 5 dakka sadece sdf

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...