Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mortal Kombat (2021)


Akuma_Blade

Öne çıkan mesajlar

1200px-MK2021poster.jpeg

yeni-mortal-kombat-filmi-cikis-tarihi.jp

Warner Bros'un uzun zamandır yapım sürecinden ses seda çıkmayan Mortal Kombat reboot filmi nihayet yayın tarihini bir fragmanla duyurdu. Film R-Rated olacak öte yandan mevcut bütçeyi kadrodan çok efektlere gömdükleri için epey underdog bir film göreceğiz gibi duruyor. Tanıyabildiğim yegane isimler Hiroyuki Sanada ve Tadanobu Asano oldu. Yönetmen ve senarist ise öncesinde tek bir uzun metraj işi bile olmayan yeni isimler.

Film 16 Nisan 2021'de doğrudan HBO MAX'e gelecek.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fragmanı iş dönüşü yorgun argın eve geldiğimde anca izledim.

Eğer tüm kadrondaki en tanınmış oyuncular Marvel filmlerinde anca figüran olabilmiş Tadanobu Asano ve Hiroyuki Sanada ise, sırf Johhny Cage için uygun adam bulamadın yada bütçen yetmedi diye leş kötü adamın da leşi Kano'yu Sonya'ya lovable asshole kontenjanından yancı yapacak düştüysen, her şeyden önemlisi 2021'de bile filmi gelse de izlesek diyen sadık bir hayran kitlesi olan böyle bir markayı daha önce tek uzun metraj filmi olmayan bir yönetmen ve senariste emanet ettiysen birşeyleri fena halde yanlış yapmaktasın Warner Bros.

Keşke dizi olsaymış, en azından müşteri filan tutardı.

Umarım şaşırtır diyeyim ama sırf yapım hakkı ellerinden çıkmasın diye çekilmiş film gibi duruyor. Bu kafayla değil DCEU'yu, G.I. Joe'yu filan bile reboot çekerken çöp edersiniz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Robocop ve Total Recall kült ve klasik filmdir de Judge Dredd ve Mortal Kombat dönemi için averaj sayılan filmlerdendi.

Kano ve Scorpion seçimi çok iyi. özellikle Scorpion için koydukları aktör şahane. ama orjinal Liu Kang, Raiden, Shang Tsung klasikleşmiş kişilerdi. onları arıyor gözlerim.

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

8 dakika önce, Bone dedi ki:

 

Kano ve Scorpion seçimi çok iyi. özellikle Scorpion için koydukları aktör şahane. ama orjinal Liu Kang, Raiden, Shang Tsung klasikleşmiş kişilerdi. onları arıyor gözlerim.

aga ilk filmde raiden christopher lambert, shang tshung da cary tagawa.  onlardan iyi adam bulamayacaklarına göre normal

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, Rewendor dedi ki:

İyi veya kötü olmasından bağımsız olarak söyledim ama ben. Ben yeni Dredd'i vasat bulmuştum ama söylediğimde bana da "gayet güzeldi abi" tepkisi geliyor çevremden Dredd için ? Bir ara tekrar izlerim.

 

esas Judge Dredd filmi vasattı, herkes Stallone için izlemişti. mesela en büyük ayıplarından biri Dredd'in kaskını çıkararak dolaşmasıydı. Şehrin havasını iyi vermişlerdi ama komedi unsuru olsun diye konulan yan karakter rahatsızlık veriyordu. Fan edit filmlerde hep o sahneler çıkartılmıştır mesela ?

Dredd ise tam tersine bombastik bir filmdi ve çizgi romanın öğelerini iyi ortaya dökmüştü. gerçi onun da şehir tasarımı biraz zayıf kalmıştı ama olsundu, şöyle bir sahnesi vardı:

 

bir de bunu orjinal filmle kıyasla mesela ?

 

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyi müzik yok, GET OVER HERE yok, kalın ses yok bi kere. yok mu şöyle gümbür gümbür finish him diye bağıracak

MK'yı MK yapan şeyler yok ?

Trailer'ı kameraya doğru fırlayan scorpion  zinciriyle bol echolu get over here ile bitirmek çok mu zordu emenike. 

yalandan koymuşlar bi tane gibi duruyo.

Xenocide tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, Xenocide dedi ki:

original theme'i de bi türlü elden geçirip 2021'e uygun hale getiremediler. melodisi şahane de, onun dışında rezalet fjhgm samplelar falan leş

hele şarkı introyu geçtikten sonraki pu piuv piuv, ppiippipipippiuv pu piuv piuv pipipipiuv sesi ahadf

 

Mortal Kombat 2. filmin müziği 1. filmden daha modern. Akuma'nın koyduğu videoda niyeyse 1. filmin müziğini koymuşlar. Oysa bak mesela ne güzel kolajlamış biri:

 

 

bundan daha modern yapılır mı bilmiyorum, 90'lardaki Techno/Rave kafası artık olmayınca mecburen aynı şarkıyı evirip çeviriyor kullanıyoruz:

 

 

bak mesela günümüz kafasıyla modernleştirince şöyle klişe "epik orkestral" hale geliyor, ama günümüz müzik anlayışı bu şekilde olunca yeni kuşak da bunu seviyor:

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...