Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye için robocall blocker app


Sam

Öne çıkan mesajlar

her gün zırt pırt aramaya başladılar, telefonum 2000'ler başı e-mail gibi oldu. robocall bloklayan app'ler var ama bunların çalışma sistemine bakınca kendi veritabanlarındaki bilinen numaralara bakarak karar verdiklerini gördüm. amerikan robocall database bizde işe yaramıyordur tahminimce, hangileri hangi ülkeleri de kapsıyor gibi bir bilgi bulamadım.

var mı kullanıp işe yaradığını bildiğiniz? ios için arıyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman işe yaramaz çünkü 212'li tv, telefon ve internetçiler bombardıman etmeye başladı özellikle.

bir de text yağmuru var benimle alakasız illerdeki taksiciler vs.

apple da sağolsun numara bloklamayı böyle 5 adımlı filan halde tutuyor hala, tek tık mass block yapabilen app aradım onu da bulamadım.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, bLackcha0s dedi ki:

app bilmiyorum ama edevlete girip telefonunu kayıtlarına ekleyen firmaları görüp, çıkarabiliyorsun. Arama yapamıyorlar diye bir şey vardı sanırım 

Sunu gordugume cok sevindim, resmen haftada 1 mesai harciyordum sms ile retleyecegim diye. Burdan numarayi ekleyip tek tek yasakladim bi rahatlik geldi. 

Peki su gerekli gereksiz illerin partilerinden, m. vekillerinden falan gelen mesajlari engellemenin bir yolu da var mi?

Bi belalim var olc.y k.lavuz, gun asiri mesaj atiyor bu vekil. Yilmadilar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım özel şirketlere belli bir süre vermişler o altyapıya girmeleri için. girmezlerse sms falan atamicaklar, atarlarsa da burada görüp engelleyebilicez sanırım. illaki bir arka yolunu bulurlar tabi onun da asdfsadf

mokoko tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya işte digiturk (zaten kullanıyorum) ve turkcell bombardıman ediyor mesela ama bunlar klasik kendi numaraları değil anladığım, fason birilerine aratıyor veya birileri bunların adını kullanıyor. son haftalarda katlanarak arttı özellikle. belki de yeni bir dolandırma furyası var, bilmiyorum.

o damacana vs meselesi bir de.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Onlar da kayit olmak zorunda anladigim kadariyla. 

soyle bir uyari var

Alıntı

Aradığınız hizmet sağlayıcı/markayı bulamıyor musunuz?

Mevzuat gereğince 150.000 ve daha az sayıda onaylı iletişim adresine (telefon numarası ve eposta adresi sayısı toplamı) sahip olan işletmelerin bu izinleri İYS'ye kaydetmesi gereken son tarih 31 Mayıs 2021'dir. Bu tanıma uyan işletmeleri 1 Haziran 2021'den itibaren İYS ekranlarında görebilirsiniz.

Gerci dedigin gibi fason birileri de ariyor. Ozellikle bolgedeki kurulum v.b. yapan cozum ortaklari satis ve kurulum basina da para aldiklari icin sistemden cekip arama yapabiliyorlar. Ben yeni bir evde abone olmak icin cagirdigimda kurulum ekipleri evdeyken bile abonelik satmak icin aramislardi. Ekipler anlatmisti durum boyle boyle, firma bolgedeki servisleri birbirine kirdiriyor boyle seyler oluyor cok kufur yiyoruz biz de v.s diye.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...