Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LAPTOP TAVSİYESİ


TheGreatWall

Öne çıkan mesajlar

monster da gamegaraj da clevo kasa satmiyor mu ? birebir aynilar bir farklari yok, ikisi de tayvanli bir sirketten getirtip satiyor. performanslari da dolayisi ile birebir olur.

bu clevo kasalari almadan once Notebookcheck'ten "Schenker", "XMG" veya "Clevo" marka urunlere bakarsaniz, birebir modeli bulursunuz. Oradan isinmia, performans vs her turlu testi gorursunuz. Onlara bakmadan almayin.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4 gün oldu kullanmaya başlayalı, Tulpar T5 V21, i7 8750, 32 gb ram, rtx 3070, almıştım, 15''. Mönitör kullandığım için küçüklük şimdilik sorun değil, hatta ev içinde dolaşmak daha kolay oldu, hafif bir alet. Ben hep desktop kullanıcısı oluduğum için ses fazla geldi tabii. CPU ve GPU sıcaklıkları turbo modda, oyun modu, 84`ü geçmiyor, gayet kabul edilebilir, AAA 2-3 oyun denedim ultra grafikle(cyber, days gone, 2k 3D bechmark), sıcaklık hep sabit, 90`nın altında fps görmedim daha, ses kısmına sorun olmadı çünkü hep kulaklık kullanıyorum, ama birinin yanındayken arıza çıkartabilrler bu ne diye ? Soğutucu da almıştım ben, onun da sesi biraz var ama performans iyi, klavyenin üst kısmı ateş gibiyken laptop ın altı baya serin oluyor. 

dreagloth tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...

Oğlan için bir laptop alacağım tavsiyeye ihtiyacım var. Bugüne kadar 2015 macbook pro kullandı, oyun oynayamadigi için üzgün ama biz fazla oynayamadigi için memnunuz. Israrla mac istemiyorum diyor, el mecbur bir Windows laptop alacağım. Şimdi oyun oynamasına fazla izin vermeyecek sağlam bir laptop lazım bana. Öneriniz varmi? 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bana da 20k civarı bi iş laptopu lazım, tercihen ultrabook ayarında hafif bişi olsun 16 ya da 32gb rami olsun falan. İşlemcileri tanımadığım için emin olamıyorum, şöyle bişey mantıklı mıdır mesela

 

https://www.n11.com/urun/lenovo-thinkpad-e14-g2-20tas0vpnx08-i7-1165g7-32-gb-256-gb-ssd-14-dos-fhd-dizustu-bilgisayar-2703947?magaza=teknoraks

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Thinkpad ve Matebook dışında almayın diyorum ben. Matebook'lar özellikle çok iyi, bizim ofisten 100'den fazla geçti son iki yılda.

Matebook'ları şuradan alın: https://consumer.huawei.com/tr/laptops/

Garanti çok rahat, fatura filan olmadan cihazı götürüyorsunuz, kendi sistemlerinden bulup tamir ediyorlar. Öyle kullanıcı hatası vb. şeyler demiyorlar. Değiştirmek amacıyla satmadan önce cihazları götürüyoruz, sorunsuz kontrol ediyorlar, temizliyorlar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

55 dakika önce, axedice dedi ki:

Kendime mac düşünmem çünkü PowerBI yok mac için. Ya matebook ya thinkpad bakayım madem. İşlemci olarak i5lerle i7lerin büyük farkı var mı? Şu seri kötü ondan uzak dur diyeceğiniz bişey falan?

Thinkpad’in ucuz modelleri pek iyi degil. Bir tik kalbur ustune cikman gerek. Matebook’u kardesime aldik, memnun ama leightweight isler yapiyor, workstation olarak dusunursen yeter mi bilmiyorum. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...