Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sanırım canavar bir yavru sahiplendim


bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

  • 5 ay sonra ...

up!! Yaklaşık 7 aylık ev arkadaşlığımız itibari ile kendisi aşağıdaki şekildedir; ?
28kg oldu, bu süreçte 2 zorlu hastalığı yendik. Şimdi evi kemirme görevini icra ediyor. Tuvalete çok hızlı alıştı ancak müthiş bir inadı var. Saati biraz sektiğinde gidip koltuğa yapıyor. Onu önlemeye çalışıyorum şu sıralar. Çoğu zaman anksiyetemi coştursa da kendisi ile yaşamak çok keyifli. 

spacer.png

spacer.png

Çamur delisi ? 

spacer.png

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

41 dakika önce, bLackcha0s dedi ki:

Saati biraz sektiğinde gidip koltuğa yapıyor.

Sana kötü bir haberim var.

Bu biraz uzun sürüyor. Tuvalet eğitiminde sokağa yapmayı öğrenmesi daha önemli. Köpeklerin vücut saati dakika sekmiyor resmen. Zamanla 3'er 5'er dakika tutmaya alışır.

Çok da güzel olmuş kerata.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öğrendi aslında. Pedi bırakalı 3 ay falan oldu ancak bazen ben es geçiyor olabiliyorum. Yalnız yaşadığım için bazen çok sarhoş geliyorum dışarıya çıkarma refleks oldu ama saçma saatlerde sekebiliyor o da onun inadında haklı olarak koltuğa - hep yatıp, sokağı izlediği yer- yapıyor. Şimdi koltuğu yasakladım 2. gün ama epey ağlıyor sokağı göremiyor diye. Sandalyeler var koltuk tarzı da ona da sığamıyor ayı ? 
En azından koltuktan kesebilsem iyidir. Yere yapmasına ok'im zaten belli dönemden sonra o kalmayacak ama koltuk aşırı uğraştırıyor. Şu an günde 3 kere sabah-akşam-gece çişe çıkarıyorum. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...