Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Valheim


zipzip

Öne çıkan mesajlar

Boss / Biom sırası:

Meadows - Black Forest - Swamp - Mountains - Plains - Misty Lands , şeklinde. Mountaindaki bosstan düşen itemla, plainsdeki madenleri işleyebiliyorsun etc.

Plains'ın sıkıntısı, bakmadığın yönden aniden saldırabilecek iki tane mob var, deathquito ve mızraklı goblinler. Görmediğiniz bi anda iki vuruşta ölebiliyorsunuz o açıdan tatsız.

Gimli tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim arkadaş da AWS'e kurdu, 4-5 kişi oynuyoruz.

Yalnız kaybolan mezar bug'ı tatsız oluyor. Şu ana kada 3 kere başımıza geldi, 2 defa aynı kişiye, en son dün akşam oldu. Tüm ekipmanları gidiyor üstündeki. Son yamada düzelttik falan yazmışlar ama nafile. Oyundaki en büyük bug bu sanırım.

eldar tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İsteyen kendi de açabilir, dedicated almadan. Ama o zaman açılan dünya bir kişinin hesabında oluyor. O kişi oyunda olmadan diğerleri o dünyaya gelemiyor. Bu yüzden 2-3 kişiden fazla oynamak için dedicated daha iyi. Yani karakterin ve üstündekiler senin hesabında, yaratılan dünya o dünyayı açanın hesabında saklanıyor.

 

Hele 5 kişiden fazla olacaksa dedicated şart yoksa x online olmadan kimse oynayamaz. Dedicated alınca biri tek başına girip ufak tefek bir şey yapıp çıkabiliyor mesela.

eldar tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eldar sağolasın öncelikle, +rep

 

https://discord.gg/xEV66FFU

ben dedicated kurmaktan pek anlamam ama şöyle bir official discord var, millet dedicated server postluyor buraya; oradan deneyebiliriz isterseniz

 

bir tane buldum galiba bu arada ama hiç emin değilim bana güvenip de iş yapmamalı 

 

https://discord.gg/tvFH5QPS --> server 4, 50 kişiyi hostlayabiliyor ve 4 tane town olacakmış, townlar kuruldu mu kurulmadı mı bilmiyorum tabi 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...