Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wild Terra 2


omersem

Öne çıkan mesajlar

43 dakika önce, Xenocide dedi ki:

95 tl olarak belirdi.

Nedir şimdi, ben bu 1 tane armor yapcam diye yarım saat craft bekleme işinden falan bi tiksindim ama oyundaki etkisi ne derece? Mining yapıcam, mineları ingota çevircem diye 5 dk beklicem, 1 armor torso 10 ingot isticek, sırf torso yapcam diye 2 saat beklicek miyim böyle mi oyun gerçekten asdf 

he taktiği var bu arada bunların ? 

deri kurutma sırasında 1 tane boş slot kalacak şekilde stack itemi boş kutulara koyun mesela.
mining veya pişirme sırasında da hepsi aynı mantık. tüm slotlar çalışıyor. son saniyede bile gelip dağıtsanız boş kutulara çalışıyor olay.

hammadde süreci var oyunda özetle ve bence çok güzel bir sistem. 

mesela deri setleri yapmak için lazım olan hammaddeler:

çiğ deri 
kurutulmuş deri (güneşe karşı 10 dk bekletiliyor) 
sertleştirilmiş deri (kuru deri suda bekletiliyor 30dk, sonra kireçli suda bi 30dk daha, sonra ağaç özünde de bi 30dk daha bekletilince deri sertleşiyor (tüm malzemeleri aynı kutuya koyun otomatik süreç işliyor ardarda ?)) 

gibi ilerleyen bir süreç var. ve bu beklemek hiç dert değil planlamayı daha keyifli yapıyor. gerekirse 1 değil 2 tane kurutma rafından yapıyorsunuz. gece siz uyurken sabaha malzemeleriniz hazır olacak diyebiliyorsunuz mesela. veya oyun içinde kurutma süreçlerine başladığınız sırada gathering işlemine devam edebiliyorsunuz. 2 işi aynı anda yapıyorsunuz özetle. ve her bir sürecin gerekli eşyası da farklı. alchemy için mortar&pestle cooking için cooking table, cauldron, oven...

craft olayını özellikle çok sevdim ben ? 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler ben 2 aydır oynuyorum. 1 zırhın bile çok etkisi bar. Oyundan 2 günde zırhları kuşanalım deşelim geçelim diye beklentiniz varsa bu oyun o oyun değil. Herşey değerinde. Düşen bir itemin bile önemi büyük. Poe deki gibi 2 milyon dropdan birimi seçeyim derseniz değil. Bir silah kaptırırsanız içiniz gider yapması zor. Yani oyun güzel survival. Ben çok beğendim. Herşey kararında. Bence bütçe ve kadroya göre çok iyi olmuş. Büyük bütçe ile yapılsa efsane olurdu. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kalabalığı kaldıramadılar evet.

sunucular laglı, yeni sunucu açıp çözmeye çalışıyorlar hala. dupe olaylarını discordda duyurdulardı zaten tüm dupe itemleri silip yapanları da banlayacağız diye.

ama ekip zengin değil sonuçta aşırı hızlı çözümler beklememek lazım, fakat şu anki tepki hızları bile baya iyi aslında. 1-2 günde yeni bir şey geliyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yani biraz oynayalim belki begeniriz dedik Bellow ile. Dun bugun derken 8-9 saat gomdum ben ama o lag nedir ya rezillik. Hayir birde mezarlikta fln loot acik (ki cogzel bisy bu, keske heryerde acik olsa), bugun bi zombi domuz yanima isinlanip vurdu, ondan kacarken skeleton isinlandi oteki taraftan cart diye indim. Adeta UO gunlerine dondurdu ama kotu anlamda, 56k ile baglanmiyoruz artik el insaf. 

 

Lag boyle devam ederse 1 haftaya oyuncularin cogu kacar zaten herhalde. Ayrica harita cok mu kucuk ya, birde dikdortgen yapmislar resmen. 98de cikan oyunun mapi sunun yaninda masterpiece kaliyor. Cok ilginc gercekten. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar EU 2 de serverın 2. guildini kurduk. ELDERS TR olarak . ilk türk guildi. Oyun içinde Knight ya da Undying den invite isteyebilirsiniz. Büyük küçük harf olayı var whisper atarken. şu an 10 kişi var guildde. bekleriz. kapasite 50 zaten . guild olarak dungeon run ve eşya paylaşımı yapıyoruz. zindanlar için grup kurmakta kolay oluyor tabii. 

https://discord.gg/jkfySSSc DC adresimiz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Balık tutarken "bite, bite, bite , R,E " diye oyundan biri söylemişti zaten, ama o bite anını göremiyorum ben, bir hareket olmuyor.. Zaten başlangıç adasını terkettim  o questi yapamadan.. Ama illaki ilerde balık tutmak isterim..

 

Gerçi efect olarak değil de, ses olarak anlıcaz galiba, sesi açıp denicez..

loop tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 01.02.2021 at 13:25, Xenocide dedi ki:

youtubedan bi kaç video izledim de, çok kötü lan oyun ?

halbuki hazırdım hypea. Legends of Aria'dan hallice.

O kadar kötü değil bir 15 dk oynadığın zaman gelecek vaat ediyor oyun görüyorsun. Bana kalırsa şimdi başlanmayabilir ama alternatif olarak güzel dursun kenarda

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...