Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wild Terra 2


omersem

Öne çıkan mesajlar

1 hafta önce başladım. Çok uzun zamandır aradığım oyun çıktı resmen. Her türden biraz var içinde. İzometrik görüntü. Çok ayrıntılı ve geniş craft sistemi. Kendi kalenizi bile inşa edebiliyorsunuz. Tabii çadırdan başlıyor olay. Hayatta kalma öğeleri gayet güzel ve çeşitli. Combat uo gibi ama grafikler ve yaratıklar çok iyi olmuş.  Bir göz atın derim beni esir etti resmen. Çok iyi olmuş bence. Mmo bu arada. 

omersem tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sefer single da oynanıyor. İstediğin kadar ilerleyebiliyosun ama tabii takım çalışması daha hızlı. Dungeon sistemi var bu sefer ve çok iyi olmuş. Sezonlar var bitince başka diyarlara gidiyorsun fakat şartlar daha zorlu orada. Geçmek zorunda değilsin biraz daha gelişip geçebilirsin. Millet gideceği için kaynaklar sana kalmış oluyor sen arayı kapatıyosun. Yani sistem çok güzel kurgulanmış. Oyunun mevcut hali bile aylarca oynatır. Biraz daha geliştirirlerse zaten ciddi oyuncu kitlesini bağlar. Benim düşüncem buralar çok değerlenecek şeklinde ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben zerglenme olayina pek karsi degilim acikcasi. Yani birak da 100 kisi kordineli oynayan adam 5 kisi oynayandan avantajli olsun. Sadece 100 kisi oynayan adamin harita uzerinde neresi olursa olsun her yerde 5 kisiyi harassleyebilmesi işi boktan. High value yerlerde sozun gecsin de dağ başında da dominasyon yapma

 

Ona bi ayar var mi bilmiyorum. Gelsin steame de bakalim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyundaki en büyük olay hadi ben bi gideyim 100 dungeon yapayım 250 tane yaratık boss keseyim geleyim olayı yok. Bir tane bile yaratık kesseniz bi rest atmak gerekiyor. Ne kadar olsa yaratık canın % 50 sini alıyor. Çok düşüklere dalmadığınız sürece.  O yüzden 50 kişi aynı taşın etrafı durumu pek mümkün olmuyor. Birde ev yapma olayı güzel çadırdan 8 Kuleli Castle kadar yaparsın zaten evi duvar taban tavan merdiven gibi karelerden birleştiriyorsun kaynak toplamana ve hayal gücüne kalmış gerisi. Toprak satın alıyorsun şehirde belediye başkanından. Oyundaki altınla. Almadan öyle her istediğin yere ev atamıyorsun metrekaresi pahalı tabi biraz ? şöyle diyeyim arazinizi 1 kademe büyütmek için 500 iskelet mob kesmek gerekiyor gibi, düşünün ya da başka oyuncuya kallavi bir zırh satarsınız.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuncu öldürmek kolay değil. Mesela attığın ok direk hedefe gitmiyor. Hareket halinde ise zor isabet ettirirsin. Yavaşlatma skili ağ filan atman lazım. Kılıçla giydiğin zırha göre değişir. Ağır zırh giyiyorsa adam abaorbu var ama hareket kısıtlaması ve dodge yok. Ama spike var yansıtıyo hasarı. Zehir ya da yanan bişeyle vurmak mantıklı. Deri giyiyorsa dosge var çok hızlı hareket ediyor. Yanında yetiştirdiğin hayvanın türü önemli. Mesela bende şahin var arkadaşta ayı. Şahin canına okuyo kanama açıyo kaçamıyo ama zırhlı adama işe yaramıyo. Kompleks bi yapı var yani öyle ilk buran iyi itemi olan alır diye bişey yok. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence steamde ucuz çıkacak. şu anda fonlama fiyatları yüksek. zaten 14 gün kaldı. şu anda alırsan 2 gün erken erişim sağlıyor. yani 28 inde çıkacak oyun için şu anda alanlara 26 sında erişim sağlanacak. hiç oynanamamış birisi için değer mi bilemem. Benim açımdan çok uzun zamandır beklediğim oyun olduğundan hertürlü değer.  Çok detaylı ve yavaş gelişme stratejisine bağlı bir oyun olduğundan , oyuna verilen emeğin karşılığını aldığın bir oyun olduğundan beni aşırı derecede sardı açıkcası. 1 ocakta aldım oyunu şimdiden 65  saat gömmüşüm ki wipe gelecek ? 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

magic yok release de witchcraft diye bir skill tree gelecek ama kimse ne olduğunu söylemiyor. büyüsüz oyun yapraksız ağaca benzer diyen benim fakat inan bu oyunda hiç aramadım dünyada savaştığın geri kalan herşey büyülü aslında. iskelet ordusu kafayı yemiş bir necromancer, lanetli kilise diye bir dungeon yapmışlar müzik ve ambiance sesleri ile birlikte diablo cinematiclerindeki sanctuary de oynuyosun gibi. tabii ben oyundan biraz etkilendiğimden her noktası hoşuma gidiyor. pandemide insan hani şöyle bir oyun olsada şu wow ve LOL oynamaktan bıktım dediğin an bütün sıraladığım maddelerin olduğu oyunu yapmışlar.  

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu uo klonlarında kamera bi dağın falan arkasına girdiğinde veya bi engelin, orayı transparan yapmıyor olmasına feci kılım. Legends of Aria'nın en büyük sorunlarından biriydi bence, aynı dert bunda da var. yürürken dağ giriyo önüne, kamerayı döndürmek zorunda kalıyor oynayan. Bence zaten bu izometrik rpg oyunlarında camera rotation ya olmamalı ya da sadece anlık bakmak için olabilir belki, sonra default açıya otomatik döner vs. böyle olunca oyunu izometrik için tasarlamıyo da sanki third persona tasarlayıp kamerayı sonra izometriğe çevirmiş gibi oluyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...