Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kötü muamele


Litminov

Öne çıkan mesajlar

Burada villada oturan bir site sakini var. Bahçesinde 2 adet 3m2'lik telle örülmüş alan var ve bu iki alana da köpek bağlamış. Köpeklerin birer tane kulübesi var kulübeden çıkıp kendi etraflarında anca dönebilecekleri kadar boş alanı var ve köpeklere ne zaman görsem kuru ekmek veriyor. Bu köpekler buradan dışarı çıkıyor mu, kuru ekmek dışında bir şey yiyorlar mı bilmiyorum kimsenin o kadar takip edebileceğini de sanmıyorum. Köpekler gelene geçene havlıyor sıkıntıdan. 

 

Daha önce de sitemizde sadece balkonda köpek bakan bir ruh hastası vardı. Köpek hareket eden bir şey gördüğü zaman havladığı için balkon demirlerini örtüp görüş alanını kapatmaya çalışmıştı. Zabıtaya şikayet etmişler elinden alınmış köpek. 

 

Şimdi ben de şikayet etmek istiyorum ama kararsızım ya düşündüğüm gibi değilse ya daha da kötü bir yere giderlerse diye. Köpekler cins bu arada. Prosedürler nelerdir bilmiyorum. Daha önce başına benzer bir şey gelen var mıdır, ne yapmalıyım sizce? 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tarim ve orman bakanliginin hayvan haklari ihlali ihbar hatti var. Bir de icislerinin HAYDI diye bir uygulamasi var, hayvan durum izleme sayfasindan sikayet edilebiliyor. Ikisi de kisa bir aramayla cikar.

Fotografli ve videolu kanit olsa isler daha kolay olur sanirim. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 dakika önce, Fistan dedi ki:

gidip köpekler hakkında kendisiyle hiç konuştun mu? onu bunu şikayet etmek istemek çok sağlıklı bir davranış değil

Abi tam tersine, niye muhattap olasin ki? Akil var mantik var, sagduyuya ters bir olay gorduysen isin ihbarini yapip geri cekilirsin yani adamla husumet cikarmak istemiyorsan.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

köyde kırda hillsle besleniyo mu sanıyosunuz bir de köpekleri, adam kafesini yapmış içine kulubesini koymuş arada bir salıyorsa ki o anlaşılır kafesin içinde dışkı yoksa temizliyordur da, sıkıntı yok. ama bok içinde geziyorlarsa şikayet et direkt konuşmaya gerek yok, boklarını da yiyordur onlar

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nerde yaşadığınızı unutuyorsunuz herhalde. köpeği balkonda bırakan ruh hastası, kadının biri köpeğe balkonda mı bakıyorsunuz sürekli diye sorunca şikayet edenin o olduğunu sanıp kafayı takmış o şikayet etmediği halde. köpeği küçücük alana hapsetmek "sağlıklı" insanların yapacağı hareketler değil. Kuru ekmeği savunup arada bir salıyorsa sıkıntı yok demek de öyle. 

 

 

Litminov tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...