erkonc § 30 Ara 2020, 10:50 selamlar, merhabalar arkadaşlar. yeni bir üyelik yaptım ve gelir gelmez ilk sorumu soruyorum. ben bu siteye ilk üyeliğimi 2004 yılında yaptım ve aktif kullandım. o hesabım da hala duruyor ancak küçücük yaşta o kadar saçma salak fikirlerle o kadar aptalca şeyler yazmışım ki inanamazsınız. bu yüzden onu kullanmaya utandım. sorum şu: gönderi silmenin bir yolu var mıdır? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
ad3m § 30 Ara 2020, 10:51 Yoktur. Tekrar HŞGLDN. Aralık 30, 2020 ad3m tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
erkonc § 30 Ara 2020, 10:52 bu beni çok üzdü, 16-17 senelik hesabımı kullanmak istemiştim. belki bir gün yeniden onunla yazarım diyeyim, hoşbulduk 🙂 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Oce4n § 30 Ara 2020, 10:56 herkes saçma salak şeyler yazdı bu forumda. arada uplayıp gülüp geçiyoruz... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Xenocide § 30 Ara 2020, 10:57 abi ben lisede arkadaş kakasını yaparken çektiğimiz videoyu koymuştum buraya bakın ne komik xXDD diye Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
erkonc § 30 Ara 2020, 10:57 o da doğru, ama insan 14 yaşındaki fikirlerinden dahi utanabiliyor hahah 😄 ama bu yorum beni cesaretlendirdi, teşekkür ederim 🙂 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
ad3m § 30 Ara 2020, 11:13 Geçmişin gölgesinde kalma önüne bak YEĞEN. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Xenocide § 30 Ara 2020, 11:19 kfsjg resmen "utanç vericiyim ama senin kadar değilmiş tşkrlr" dedi adam hahah ATEŞE ATTIM KENDİMİ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Feamer § 30 Ara 2020, 12:27 "I've seen things you people wouldn't believe." diyorsunuz yani? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
neutrino § 30 Ara 2020, 15:13 Forumda yetmez ama evetciler bile hala yaziyor sen neden utanacaksin sdf Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
sipeyskeyk § 30 Ara 2020, 15:31 16 dakika önce, neutrino dedi ki: Forumda yetmez ama evetciler bile hala yaziyor sen neden utanacaksin sdf Bakıyorum hıncını alamamışsın, öpücük göndereyim belki faydası olur 💋 Kasma bu kadar, relax Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
neutrino § 30 Ara 2020, 15:34 A a? Neden üstüne alındın ki? Yoksa?! 💔 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Xenocide § 30 Ara 2020, 15:42 @sipeyskeyk abi benim bi ara bi lemur vakam vardı. 4 sene falan geyiği döndü. bu da senin lanetin, sorry 😕 sahi ne triggerlanmıştım o lemur işine hagjsfdgk keşke bulabilsek postu aa buldum lan: her şey de şununla başladı; On 24.04.2009 at 16:03, Xenocide dedi ki: hay aksi lemur ya nasıl yaparım böyle bir hatayı OMFG lemur işte lan, ayıp bana lemuru nası tanımam lan 😞 Aralık 30, 2020 Xenocide tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş