Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Conan Exiles


Yabgu

Öne çıkan mesajlar

oyunun survival yönü fena değil de, moblara vuruyorsun ne kaçıyorlar ne tepki veriyorlar çoğunlukla ve nehire girince ne takip ediyorlar ne ranged bir atağa geçiyorlar.

ayrıca atak animasyonları çok kabız, bazı moblar otomatiğe bağlıyor stunda falan pek çok saçma şey gördüm bu tarz, bu oyun 3,5 senelik oyun bir de hiç mi düzeltme olmaz peh

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 2h blunt silah deneyim dedim

Hafif vurusla da agir vurusla da komboyu tamamlayamiyorum. Yani 3. vurusa kadar geldigim olsa da 4.yu vurana kadar mob bana geri vurup komboyu bozuyor.

Hem agir silah, agir vurusunun hit boxu cok kucuk, ustune bir de kolay interrupt yiyor. Bazi silahlarin hic kullanisi yok gercekten. Oyunun pve ve pvp metasi roleplay havasina cok ters.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yancı npc veya başkasında değilse aggro bence 2h kullanmak intihar bu oyunda, ben şahsen solo oynarken sadece 1h + shield kullandım bu sonuca varınca. aksi halde new asagard gibi yerlerde reskille bağlıyorlar. keşke bu işe de el atsalardı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arena Champion'da ölüp, cesedimi lootlamanın imkansız olduğunu görünce uninstall attım ben de ? Oyunun çoğu sistemi dated hissettiriyor. Özellikle o combo konuları çok can sıkıcı, şayet kullanılabilir topu topu birkaç silah var aslında.

Lore ve atmosfer bu kadar iyi olmasa oynatmazdı.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...

Tekrar baslamayi dusunuyorum bu sefer pers imparatorlugu kurayim. Yakinda 3.0 geliyormus biggest ever demisler. Kaplamasi buglu dlc armoru bile bir senedir duzeltmediler gerci. Araya da helmet saklama opsiyonu atmamakta neden inat ediyorlar bilmiyorum. Adama ver bin dolar modu var zaten, koy official oyuna. Bazi oyunlarda o olayi anlamiyorum, deli gibi sevilen modlar var ama eklemiyorlar resmi olarak.

sylvanas tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...

darfari witch doctor ya da arthurian rp yapabilirim. people of dragon dlc'si kale ve medieval teması için çok güzel zaten. corruption yüzünden tipimiz de kayıyormuş kotor'daki light/dark olayı gibi. drakula rp'si de çıkar yani ? mounds'ta böyle sivri sivri romanya mimarili bi kale.

sylvanas tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...

yarım saat girdim baktım, çok olumlu ilk izlenimlerim. stat ve perk sisteminde güzel değişiklikler olmuş, gidip şehrimizin yanındaki akrep world boss'u sololayabilen bir char build yapabildim yancı gerektirmeyen. season pass'e xp toplama sistemi fo76 gibi olmuş yalnız, o biraz yorucu oluyor ama neyse artık. diğer neler değişmiş daha bakamadım, bir hafta filan daha pc zamanım kısıtlı. ama yine oynayasım geldi yancısız kendine yetebilen bir chara sahip olduğumu görünce.

gerçi npc'ler hala staggerlock yapıyor mu ona bakma fırsatım olmadı, deneyen var mı?

transmog aşırı kasınçmış ya, görüntüsünü veren item kayboluyor ve hem input hem output item crafting knowledge lazım. hiç işime yaramadı bu hala syl’in yaptığı eşyayı kullandığımdan.

videodaki şu yeni vanir zırhı hangisi ve nasıl elde ediliyor bulamadım, bilen var mı?

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...

age of sorcery'den bu yana ilk defa girebildim.

 

stat perk item ayrimi ve build sistemi guzel olmus. dandik ya da isimsiz demeden thrallar kraftladiklari esyaya katkida bulunuyorlar stat olarak. kraftlamadan goremiyoruz galiba hangi esya ne veriyor. hepsinde faydali bi seyler var tabi.

 

sorcery icin ilgim yok bu oyunda ama su toplu gather yapan buyu faydali olabilir.

 

bir de cok yararsiz perkler var, gercekten secim yapma hissi yok pek. her ana perkte iki secenekten secilecek olani bariz. 

 

en guzeli de transmog tabi. guzel giyinecegiz diye stattan armordan taviz vermiyoruz artik.

 

yeni yeni buglar getirmisler sagolsunlar. duzeltmeleri de bi sene suruyo zaten. uzakta cisimler mor ve kaplamasiz belirebiliyo bi an, iki elli kilic cekme animasyonu stop motion gibi, cektiginiz yayin bi kopyasi sirtinizda falan kalabiliyor.

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...