Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Conan Exiles


Yabgu

Öne çıkan mesajlar

ben multisini okudum, thrall ve base decay var, 15 günde gg. bütün yaptıklarım yıkılmasın diye 15 günde bir bakmam yani. üstüne server wipe veya kapanırsa gene gg. azımsanmayacak bir uğraş var, cidden baştan benim de yapasım yok hepsini. ondan ötürü soloda karar kıldım.

yalnız combattaki stunlock çok iğrenç, 3-4 tane npc geldi mi ne kadar zayıf olurlarsa olsunlar stunlocka bağlıyorlar. o işe bir el atılması lazım çünkü hiçbir karşılık verilemiyor kaçmak hariç hepsi combo sallarken. thrall kessin diye daireler çizip duruyorum. demin duvar dibinde kıstırdılar diye reskill yedim, üstüne thrall ve at da öldü gerizekalı ai guard me seçiliyken scouting modeda kendini savunmayı bıraktığından. cesedi zor geri aldım beş kerede.

ama işte birşeyler üretip sonra meyvesini yemek filan keyifli, kıza kıza oynuyorum lol.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sorma ya bir kere daha benzer oldu ama bu kadarı olmamıştı. yol üstündeki herşey de soloda hızlı spawnlandığından bütün köy sprintliyor peşimden left4dead gibi. adamlar solo sunucusunun render distance dışında herşeyi resetlemesi, sistemleri çalıştırmaması işini düzeltmeye çalışmamış. belki de pc kaldırmaz diye yapmıyorlar ama o zaman da başka bir çözüm üretmeleri lazım. star metal bulmak imkansız asteroid düşmediğinden eğer asteroid bölgesinde durulmazsa, anlatmıştım. böyle antin kuntin işler var.

aynı meselenin faydasını da görmedim değil ama, render dışına çıkınca npcler resetlendiğinden sepermaru’da aşağı yukarı git gel yapa yapa eksik kalan named crafter topladım öyle.

birazdan purge gelecek herhalde bakalım nasıl geçecek bu sefer. kimeryalı zerkerları dizdim kapıya, iki sıra çit bu sefer. geçen sefer herkesi kesmişlerdi lol. 7 days to die alsam mı diye düşünmüştüm bu olay için, bunda kısmetmiş. tam film olan purge gibi, kapıya dayanıp herkesi kesmeye çalışmak hesabı ahah.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

15 günlük decay varmış gerçi bildiğim, siptah'a geçenler filan derken yıkılmış olabilir bazıları ama dediğin gibi de olabilir. wipe yoktur, stabil diye resmi sunucu düşünmüştük. o kadar emek birkaç haftada uçup gitmesin.

neyse tekrar konuşurum onunla sonra madem halen ilgiliyse yazanlar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

başlıkta hazır kıpırdanma var. official pve seçin bir tane. indikten sonra ben de bakarım önce bi dolaşıyorum sunucuyu. belli noktalardaki binalardan yoğunluk seviyesi belli oluyo genelde. sunucular için stat sitesi de vardı aslında, oyuncu sayısı peak filan, bulabilirsem bakarım. ne kadar boş olursa o kadar iyi yani. kalabalık bi sunucuda oynuyodum 1004 ya da 1005'ti, şansa bala güzel yere kurulmuştum ama orası da olmasa bina dikecek yer yoktu. bi adama az küfür etmedik, metre aralıklarla bloklar falan koymuş kaç hektar alan çevirmiş, herif aylarca aktif oynamadı sadece decay resetlemeye girdi. üşenmeden blok blok dolaştı herhalde.

 

bu arada önemli bi tip verim decay ile ilgili. mesela bi bina diktiniz, yirmi metre öteye bi tane daha. ikisinin decayini ayrı ayrı resetlemeniz gerek ayrı birer oluşum onlar. ama inşa ederken önce aralarında geçici bağ kurarsanız blok blok, sonra aradaki bağlantı taşlarını yıkarsanız tek parça olarak kabul ediliyor.

 

anlatması zormuş asdb, tek seferde TtttttttttT yaptınız, aradakileri silince T         T kaldı. ikisi tek bi yapı artık teknik olarak, decay timer aynı.

sylvanas tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla işte düşük pingli, kalabalık olmayan bir tane dediğin gibi ama knox'la oynamaktı ana maksadım ondan ötürü onunla konuşmadan %100 varım diyemiyorum. solo hevesimi almıştım bayağı geçen ay ama işte beraber oynayacak oyun bakıyorduk uzundur. o vazgeçmişse tekrar düşünmem lazım. yarın konuşabilirsem yazarım sonucu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bugün internetim patlak, 5dk var 5dk yok (arıza kaydı yaptırdım bakalım ne zamana düzelecek) ama yine de knox'u görünce konuşacağım. zaugna hariç herkes gönüllü anladığım, onu da ikna ederiz başlarsak. ?

ok knox var, diğerleriyle de konuşuyorum. öm'den yazdım temas bilgilerini, konuşuruz sunucu için.

son durum: laurelin, bone, knox, sylvanas, ben, belki zaugna. Daha gelmek isteyen varsa buraya yazabilir veya benimle temasa geçebilir. Sunucu netleşince herkese yazacağım, başlayınca klan işini de yaparız.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet zaugna ve sylv yapmış ilk binayı, ikinciyi laurelin. içini ortak doldurduk hepimiz. kimimiz ırgat, kimimiz iç dekoratör.

purge geldi, sonda da red mother geldi boss olarak. herkes kolay kolay derken önceki dalgalara, ölümlerden ölüm beğendik sonda lol. en sonda bizi öldürmekten sıkıldı gitti ahah. neyse bir table ve 3-4 şey hariç kurtardık basein önemli kısımlarını. bir dahaya iyi hazırlanırız.

sonraki herhalde 3 gün sonra gelir.

aman büyü filan olmasın ya, büyüsüzlük en güzel kısım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...