Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Conan Exiles


Yabgu

Öne çıkan mesajlar

2 saat önce, Sam dedi ki:

ok sağol o halde acele etmeyeyim, sararsa hemen bakarım hangisi zevkime uygun.

 

dlc trailerlara bakabilirsin içeriği özetliyor 1-2 dakikada. pek pahalı değil dlc'ler oyun sararsa alabilirsin. tavsiyem pve de olsa online oyna. grup content ve chilling güzel oluyo milletle. hem base purge (npc raid) yediği zaman yardımına da geliyo millet.

 

ben şehrimi tam nehir üstüne kurmuştum free weekendlerde güzel showoff yapıyodum da decay yedik taşınırken. bak bu kılıç çok özel bi şey artık sana geçmesinin zamanı geldi diye item veriyodum yenilere, halbuki craftlasam 100 tane craftlıyorum.

sylvanas tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gamepass’e para vermiyorum zaten o cepte daimi delik gibi.

solo kafama göre oynarım dedim millete bulaşmadan ama solo çok kasınç derseniz bi denerim. o sunucu kapanırsa filan çöpe gidiyor mu char ve binalar? emeğin en az boşa gideceği metod hangisi?

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

henüz demir işlemeye yeni geldim ama eğlenceliymiş, 1-2 şeyi aratarak öğrenmem gerekti ama tutorial olmasa da başka sorun yaşamadım. ai bazen paydos ediyor nedense ama başka sıkıntı yok gördüğüm, survival oyununa pek ilgi duymam normalde ama conan setting ile cezbedici olmuş. aoc üzmüştü diye mesafeliydim ama bu sefer üzmeyecek gibi, combat en azından tercih ettiğim şekilde standart.

müzik haklarını da alıp koyabilselermiş oyuna şunu keşke ehu.

solo oynuyorum, heallenmeyi öğrenene kadar bir kere öldüm ama sıkıntı yok henüz.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

90'larda conan the conqueror'ı da patlatmaları lazımdı üstüne basil başgan hayattayken. ?

yalnız hotbar biraz slotu az sanki, yemek/su vs'yi inv'den açmam gerekiyor, build edeceğim şeyleri de hotbara koymadan inv'den direkt koyabiliyor muyum anlamadım. ileri geri hotbar ayarlamak gerekiyor sıkça.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dlc setleri oyundaki son levelde giyilen epic craft setleriyle aynılar. bonusları çeşitlilik gösteriyor kimisinde stamina kimisinde str gibi. single player'da nasıl olur ayarlarla oynandığında bilmiyorum ama grupsuz olmayan birkaç içerik var online'da. o dungeonlardan gelen materyallerle yapılan setler var. ama yokluğunu çekmedim hiç. zaten açık dünyada pek zor bir şey kalmadı atlar geldiğinden beri. ilk yatırım kesinlikle at olmalı. single'da oyundan çıkınca timer işlemiyor tabi, online'da geceden tame bırakıyodum sabaha oluyodu.

 

bi de armorların verdikleri bonus önemli. perk tree'de bir puan sonra bonus açılacak mesela str'de. armorun verdiği +1 stat ile o bonustan yararlanabiliyorsun puanı daha vermeden, giydiğin sürece. dlc zırhlarından pictish warchief (savage frontier dlc) favorimdi, tek str bonusu olan set hatırladığım kadar. onu giyince mesela setten gelen puanlarla str fulleniyordu, elimde diğer perklere harcayacak puan kalmıştı.

sylvanas tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kararsız kalıp son anda almadım legendary set bir ihtimal alabilirim diye ama belki de solo alamam artık bakıp göreceğiz. çok da güzel dlc setleri vardı aslında ama neyse artık, onlara uyacak ırk seçeneği yoktu. elde silah başka, zırh başka filan olursa o da keyfimi kaçırır lol. neyse çok canım çekerse bir tane alırım zaten %25 indirim 5₺ filan farkediyordu.

at ben de istiyorum, demir taşı getir götür çok yordu ama rastlayamadım atlara bir türlü. nehir yanındaki ilk üssümden uzaklar belki de. keşfede keşfede oynaması keyifli diye beelining metodları okumadım bu sefer. üssü taşımak istesem de nasıl taşıyacağım bilmiyorum o kadar eşyayı lol.

o dediğin stat meselesi de kararsız bıraktı. poitain heavy setini çok sevdim mesela ama ne alakaysa acc bonus koymuşlar şövalye setine ranged stat lol. dedim şimdi alıp, yapıp giyeceğim ama havaya gidecek stat, tadım kaçacak. arena champion seti de güzelmiş ama onu solo artık nasıl yaparım bilmiyorum ahah.

çok keyifli ama solo, tam böyle birşey arıyordum. etliye sütlüye karışmadan düşük tech, bol combat rpg survival ama ilgimi çeken bir setting'de. birşeyi zerre anlamazsam bakıyorum sadece, bark toplamak değişikmiş mesela, hiç aklıma gelmezdi ağaç kazmalamak lol. bazı craft formüllerini in-game göremiyorum. keşke hepsini listelese craft masası. feat'ler de gerekli matları göstermediği için önceden bazı şeyleri almam gerekenden çok erken aldım ama puan bitmedi neyse ki.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet sıradaki işim at aramak olacak sanırım, bütün craft istasyonu vs'yi tamamladım gibi. tropik ağaçlar hep kaldığım bölgede, herhalde ondan bark pek verimli değil.

bir de taş elem benzeri yaratıklara blunt silah bonus vuruyor herhalde, armor pen %26 diyor ama 3-4 kat hızlı ölüyor baltaya nazaran. bir balta bir topuz gezerim artık. 

world boss içine çakıldı kaldı dün char, ne yürüyebildi ne bloklayabildi. aynı bugı yazmışlar 2 yıldır. 15dk geri yüz sonra, sprint toggle da yok. ?‍♂️

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

topuzun animasyonlar acayipti rework'ten sonra sallamalı dönmeli dans gibi bir şey bir türlü ısınamadım 800 saatte. one hand sword güzel, charge gibi bi atağı var çabuk gap kapatabiliyor, shield de alınabiliyor yanına. bir de mid game'e kadar javelinler çok yararlı, çok ucuza yapılabiliyor artık. atmadan da kullanılabiliyor kısa spear gibi, shield de tutuluyor. javelin mutlaka tavsiye ederim, çantada bol bol bulundurulabiliyor fiyat performansı iyi. hatta üst tierleri de açıldıkları vakit birkaç level götürüyorlar. aquilonian dlc'siyle çok yakışıyordu spartan gibi, kırmızıya falan boyayınca 300 oluyor dsba. thrallara da giydiriyordum bebek giydirme oyununa dönmüştü en son. yatırım demişken isimli thralları mutlaka tame etmen lazım. yeni craftlar açıyorlar stationa koyduğunda. yine thrall demişken asgarth'ta rare elit npc spawn oluyor yakalarsan, garanti düşen bir item var ondan. spawn şansı düşük npc'nin. ama o itemle ice giant summonlayabiliyorsun kalıcı olarak yandaşın oluyor. pek güçlü sayılmasa da yanında gümbür gümbür gezmesi ve aoesi falan var.

 

maxresdefault.jpg

 

şu tip ağaçlar bark için, newbie river'da da var bunlardan. croc boss'un olduğu gölden sağdan yukarı çıkan patikada bol bol bulunuyor.

sylvanas tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet named thrall bulunca taşıyorum ama inanılmaz uzun sürüyormuş. yalnız çok can sıkıcı buglar var:

thrall giydirdim ettim, gittim dungeon yaptım döndüm thrall kayıplarda. tracker açtım dibinde duruyorum. çat purge geldi ki başladığımdan beri bunu bekliyorum. o arad okudum ki rescue thrall'ı ışınlıyormuş ama inv'i uçuyormuş. haydaaaaaaaaaaaaaaaa

silahı, zırhını filan da özel yapmıştım, 5dk'de yerine koyabilecek durum yoktu. dur dedim bir logout yapıp geri döneyim belki düzelir.

thrall halen yok ve purge de uçmuş gitmiş, bar resetlenmiş. haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

eh yani dedim kapadım oyunu, bütün keyfimi kaçırdı. bir de base'i taşısam dedim ama thrall da yok, o kadar malzeme nasıl taşınacak bilmiyorum cidden. at da aldım gerçi ama çöl nehrinden highlands'e nasıl gidebileceğim bakalım. çünkü volkan bölgesine gitmek inanılmaz uzak nehirden.

eyvallah o tarz ağaçlara bakarım, gerçi şimdi hardened steel bar yapabilmek için üssü taşıma düşüncesine girdim çünkü tonla black ice lazım, onlara da son derece uzağım bakalım nasıl olacak. hilemsi bazı çözümler önermişler de legit yapayım diyorum lol.

yellow lotus üstüne max enc gidince oldu ya np. yeşilliğe taşınayım artık.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Harbiden acaip bug var oyunda. yıllar önce age of conan da böyleydi. bu funcom oyunları acaip güzel oluyor ama bir o kadar da buglı oluyor.

Ben baya sardım oyuna.  Decadent oynadığın da bile baya zor oyun.  Ark ta almıştım ben ve oyunun optimizasyonu . building,combat sistemi vs.. Ark a bin basar . 

 

Edit: guard yaptığım köleler in hepsi öldü ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu oyun bir yandan güzel, detaylı ve sardı, bir yandan da kabızlıkları öldürüyor. kimeryalı kampında saatlerce named aradıktan sonra aradığım oyundaki en iyi named fighterlardan birini dandik thrall öldürdü, dur saldırma tuşu filan yok, kaçıyorum takip etmiyorfilan. çıldırdım demin. resmen bütün akşamım çöpe gitti.

distanceı uzak tuttum, yanına alma desen öyle de bir mekan değil direkt üzüyorlar. şu npc isimleri uzaktan görünse keşke, adını görsem thrallı geride bırakırdım. iş işten geçiyor, görüntüsü de baldırıçıplak tier1 npc. eh yani.

önceki namedi de evimin yanındaki tek skull kurt öldürdü, üç skull bosstan beter çıktı.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oo pes mi ettin ehu yazık olmuş. grind kısmı beni üzmedi ama artık öyle bir alışmışım ki diğer oyunlardan, bununki giriş seviyesi grind gibi geldi lol.

dalinsia'yı yancım iki kere öldürdükten sonra üçüncü kerede yakalayabildim neyse ki klavyeyi kırmadan. onu da levellayınca dungeon ve boss işine girerim artık.

star metal de singleda toplaması zormuş ama ona da mounds of the dead yanında kamp kurarak çözüm ürettim neyse ki. internet'ten bilgi edinemesek yanmıştım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Solo grind'ı çok dayanılır gibi değil, at bulana kadar. Ondan sonra toparlıyor ama sabredersen, şayet bişeyleri bi yerden bi yere taşımak oyunda en çok nefretimi kazanan şeydi. Multi oynamak lazım, o da co-op değilse cheater dolu. Potansiyelli oyunmuş ama yazık olmuş gibi. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...