Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Conan Exiles


Yabgu

Öne çıkan mesajlar

ALLLLAHHHHHHHHHHHH BE Age of Conan'ı gözlerimiz yaşlı bırakmıştık. Şimdi ise aynı konsepte farklı bir tür oyun geliyor.....




"Funcom is thrilled to announce CONAN EXILES, an open-world survival game set in the brutal lands of Conan the Barbarian! Early Access starts summer 2016, with full launch on PC and console to follow." said:




https://www.youtube.com/watch?v=oEIcftl0OZk


https://twitter.com/ConanExilesTR
https://www.facebook.com/ConanExilesTurkiye/
https://steamcommunity.com/groups/conanexilesturkiye

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Anarchy online güzeldide günceli hiç yakalayamadı adamlar grind fest üzerinden devam ettiler. Günümüzde o kadar grind in olduğu mmo lar tutmuyor millet bayıp bırakıyor hemen, AO da karakter cap leyene kadar canın çıkardı.

Conan güzel başlamıştı grafikler vs, optimizasyon sorunları vardı tamamda kötü değildi. Kötü olan sürekli birilerinin çıkıp bakın oyuna şunu şunu getireceğiz amaaaaa henüz değil diye diye milleti oyalamasıydı. Zaten kullanıcılar bunu belli bir süre yedi sonra serverlar boşaldı haliyle, adamların şu bu dedikleri ise hala oyunda yok bildiğim.

Yani anlayacağınız bilmeyen için funcom iyi başlayıp sonunu getiremeyen bir firma. Grafik vs güzel işler çıkarabiliyorlar, bu oyunda muhtemelen çıkınca 'al beni' diye bağıracak ama sonra eksikleri bunaltıp lanet olsun dedirtecek.

Funcom dan çok şey beklemeyinin açılımı budur :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Conan cok guzeldi ya insanlar neden kitleler halinde birakti ben anlamadim. Hani oyunu su an oynamaya kalksam benim icin oynanmayacak kilacak tek ozelligi oyunda kimsenin olmamasi.

Ama Conan konseptli survival oyunu da cok kotu bi fikir degil mi ya. Survival icin neden zengin bir loreun arkasina siginirsin ki, o lorea meraki olan insanlarin hevesini kursaginda birakir nitelikte bir olay su. Conan temali pacman yapmak gibi bisey.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...