Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UO Forever


sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

çok güzel kale ve ev tasarımları var ya. offline bir şekilde uo mu oynasam yoksa bir uo shardına mı girsem karar veremiyorum. ama şu emeği verebildiğin başka mmorpg olmaması çok acı.

örnek:

 

Spoiler

 

ArnoldLutz_01.jpg

 

6-house-on-ruins.jpg

 

2.jpg

 

101-dotwarner.jpg

 

winner_k.png

 

122dc01cf986fac9d8ea71c8ef50d227.jpg

 

inglewoodexterior2.jpg

 

XqsEhj2.jpg

 

BbPMdFB.jpg

 

ee10dbb76f3a3b2f90b6a4091da7410b.png

 

 

sırf şu tasarımları görünce bile insanın oynayası geliyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 dakika önce, Fistan dedi ki:

güzelmiş evler 

ben nebulada oynuyorum sdfg orda bi kaç psikopat var kale dizayn etmişler türk bayrakları atatürk portreleri, gs, fb renkleri logoları falan akıyorlar ?

 

kurtlar vadisi muzigi ile video cekip youtube a yukleyen falan var bayiliyorum ben

 

ss atsana firsatin olursa ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
On 04.01.2021 at 23:32, xaty dedi ki:

TR'de en çok aktif oyuncu WOU/WOS döngüsünde heralde, sanırım anlaşmalı bir şekilde Bael ile Venus belirli aralıklarla server açıp oyuncuları sektiriyorlar serverlar arası. Her seferinde sıfırdan başlıyor, baya da para kazanıyorlar oyun içi sattıklarıyla. Kendileri değişik sistemler yapmışlar, bazılarını ortak kullanıyorlar. Enteresan ama adam gibi biri çıkıp ikisini birden tokatlamıyor.

Valla benim bi projem var Ultima alemini outlands i bile tokatlayacak ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

7 saat önce, xaty dedi ki:

Proje çok kişide var da uygulayıp arkasında duran az, faaliyete geçireceksen destek olalım biz de

Gerçekten Destekler misiniz? Kimse yardım etmiyor çünkü elimde somut bir şey olmadığı için. En azından işlemleri hızlandırmak için maddi olarak destek hiç fena olmaz böylece scripter ile cash shoptan gelecek olanları paylaşmam. Scriptleri yazdırıp Geliri daha güzel oyunu geliştirmek/Serverı daha güvenli iyi kalitede almak ve güvenlik için kullanabilirim. Uo outlands gibi ama daha çok içeriğin olduğu bir proje benimkisi.Küçükten yapıyorum ama tek başıma olmuyor hiçbir şey ilerleyemiyorum.

 

Çok pis Scam/Çiftlikbank gibi duruyor bakışta. Yakında dökümanım bitiyor. Site ya da facebook üzerinden yazdığım yazıları ilk önce Türkçe, sonrasında ilgilenen olursa bir ekip kurabilirsem, ingilizce olarak da paylaşmak isterim.INT server olcak cünkü.

 

Son olarak şuanda c# öğrenmekteyim bir yandan da bu projeyi kimse iplemediği için askıya almış ve sadece döküman(wiki gibi kütüphane) yapma durumdayım. Grafik tasarım mezunu arkadaşım var onunla birlikte unityden oyun cıkarmak istiyoruz. Şuanda Gdevelop5 kullanıyoruz ve yakın zamanda arkadaşımın kendi projesi olan oyunu çıkarıcak. O blender ile modelleme yapıyor ben de unity sağ olsun birazcıkta c# öğrenerek unitynin sağladığı kolaylıklarla indie tarzında küçük oyunlar üretmek istiyoruz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

İlla ki open source ise dert Gdevelop yerine Godot kullanmanı tavsiye ederim hem c# kasıyormuşsun son dönem bayağı ilerledi godot c# olayında. Kodsuz ise amaç godot visual scripting bok gibi çok yol alması lazım bu konuda. Ama c# için hala unity en iyisi.

Godot blenderın izinden gidiyor ve son dönemde bayağı aktif bir community ve release ivmesi yakaladı. 4-5 yıl içerisinde çok ciddi bir yere gelecek bu hızla devam ederse. Projen ne bilmiyorum ama godot şuan 2d olayında bayağı bayağı iyi ama 3d olayında bayağı eksiği var 4.0 hype var ciddi yenilikler geliyor ama sektör standartı olabilmesi kıvamında değil de durumu emeklemeden yürüme aşamasına geçiyor gibi daha çok. (3d için konuşuyorum)

Kıssadan hisse dediğim gibi yakın gelecekte insanların iş ilanlarına godot bilen ıvır zıvır aranıyor ilanlarını görmemiz çok olası geleceğe yönelik bir alternatif olabilir. Tamamen ticari kaygılarla düşünüyorsan unity ile devam et yoluna.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...