Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğalgaz vana sorusu


Suark

Öne çıkan mesajlar

vanayı kapattırabilirsin, kombi hataya geçer, bir şey olmaz.

 

3 saat önce, Liebe dedi ki:

Akıllı termostat rulez hem telefondan aç kapa program yapabiliyorsun hem 100m3 yaktı tam bütün ay boyunca  şort tshirt gezdim nerdeyse acayip iş gördü, tavsiye ederim. 

akıllı termostat her kombiye oluyor mu? marka/model önerisi var mı?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bildiğim kadarıyla oluyor ama yoğuşmalı kombilerde daha performanslı çalışıyor imiş. bu on/off olanlar galiba hepsinde çalışıyor. 

kombiye bakıma gelen yetkili servis elemanı bile honeywell tavsiye ettiydi DH'de okuya okuya en son onda karar kaldım. on/off yaptırıyor benim aldığım model, biraz daha pahalısı var modülasyon da yaptırıyor . modülasyon kombiyi gerekli ısıyı yakalatana kadar kısıp yükseltme olayı, sürekli açık kalıyor böylece açıp kapama esnasında harcanan sarfiyatı engelleyerek daha az tüketim sağlıyormuş muş. ben yorumlara dayanarak bundan almadım normal tık tık açıp kapanıyor,

 

https://urun.n11.com/termostat/honeywell-y87rfc2090-akilli-internet-baglantili-termostat-P211395375

 

biraz karışık oldu ama yığınla bilgi var okuya okuya beynim şişti diyebilrim tahmin edersiniz DH ölücülerinin bu konuda araştırmalarını. 

Liebe tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynen bende buderus gb062 kombi var, kendi on off kablosuz termostatı 750 TL civarındaydı almışken bari akıllı kontrol de olsun deyip black fridayde indirim bonus vs. derken 980 TL'ye bu paylaştığımı almıştım. daha uygun fiyatlı kendi üstünden de ayar/program vs. her şeyi yapabileceğin termostatlar da var tabi ki. benim bunu tavsiye etmemin asıl sebebi suarkınki gibi olaylarda uzaktan müdahale edebilme özelliği, yattığın yerden bile yav ev serin oldu dur açayım diyeibliyorsun

Liebe tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...