Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Logitech Momo Direksiyon Seti 240 Derece Force FeedBack Özellikli+ Stand


Faktas

Öne çıkan mesajlar

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-aksesuar-logitech-momo-direksiyon-seti-plusstand-881875606/detay/

 

Detayları ve fotoğrafları ilanda görebilirsiniz. Pek çok oyunda denendi ve muhteşem performans veriyor. Türkiye'de standı olan tek Logitech Momo bizzat kendimiz cihazı stand için opsiyonladık.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Hatta FF özelliği ayrıca bir adaptör tarafından içindeki ikincil motorla sağlandığı için şu anki direksiyonlara taş çıkartıyor"

bu ne demek ?? her direksiyon bu şekilde çalışıyor zaten. bide 2006 civarında çıktı bu set diye biliyorum. nasıl yeni direksiyonlara taş çıkartabilir o da ilginç. 13 14 yaşında alet yani bu en az. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Logitech G27'yi daha önce bir arkadaşımın evinde kullandım. Cihaz bilgisayara sadece USB ile bağlıydı bunu yanı sıra Force Feedback Momo'nun çeyreği kadar bile hissedilmiyor aynı oyunlarda belki de ayarı düşüktü bilemiyorum ama kendi direksiyonum kadar memnun kalmadım. Yanlış biliyor olabilirim kusura bakmayın eğer eminseniz yeni cihazların da adaptörle çalıştığından düzeltme yapayım hemen ilanda. Bunların yanı sıra kullanmadığınız bir cihaz için önden yorum yapmak oldukça anlamsız geliyor inandığım şeyi yazıyorum; ki sonuçta elimdeki şeyi övmeden mi satış yapmamı bekliyordunuz?  

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sen de diğer kullanmadığın direksiyonlar için yorum yapıyorsun "bu diğerlerinden çok çok iyi" diyerek. zaten yorum yapmak için hepsini kullanmış olmana gerek yok. 13 14 senelik 3. el bir direksiyon için bırak yorum yapalım bu şekilde.

bu arada senin alet çok iyi kondisyonda vs olabilir sadece çok çok eski bir modeli satmaya çalışıyorsun.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu diğerlerinden çok çok iyi diye bir şey yazmıyor orada herkes anlamak istediğini anlar. Şimdiki direksiyonlara Force Feedback özelliğiyle taş çıkarttığını, sebebini ve bu çıkarımı nereden yaptığımı yazıyorum. 13-14 sene de geçmiş olsa dediğiniz gibi gayet iyi kondisyonda ve cihazı satarım satmam serbest piyasa sizi ilgilendiren bir durum yok bu noktada. Dolardan dolayı da fiyatı gayet kondisyonuna göre uygun tuttuğumu düşünüyorum. Kimseyi dolandırmaya çalıştığım veya cihaz hakkında yalan söylediğim de yok. Senli benli konuşmanız beni ciddi derecede rahatsız ediyor ki. Hiç tanımadığınız ve yaptığı kötü bir şey olmayan birine karşı direkt saldırgan yaklaşıyorsunuz. Ürünle ilgili soracak veya ekleyecek bir şeyiniz yoksa lütfen başlığı meşgul etmeyin. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...