Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung EVO 860 diskim gitti galiba. Yardim


arcane

Öne çıkan mesajlar

Yardim lazim ?

2 senelik Samsung EVO 860 1TB diskime bir sey oldu. 

Windows ondaki app'leri calistirirken "This PC can't run this app" demeye basladi. Windows sorunu sandim. Restart edeyim dedim. Windows oncesinde diskleri detect ettigi yerde detect edemedi galiba, skipledi. Windows biraz yavas acildi. Disk This PC ekraninda cikmiyor. 

Asagidaki ekranda 1TB yerine 522MB gozukuyor GPT secip devam ettigimde "A device which does not exist was specified" diye bir hata aliyorum.

disk1.png

SAMSUNG 860 EVO Series 2.5" 1TB SATA III V-NAND 3-bit MLC Internal Solid State Drive (SSD) MZ-76E1T0B/AM

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

controller tırtlamış olabilir. benzer bir durum eski corsair ssd'de olmuştu. yazma cycle'dan önce controller tırtlıyor led ampüllerdekine benzer olarak ilginç şekilde.

içindeki veriye ulaşabiliyorsan başka diske taşıyıp sonra sadece kritik olmayan şeyleri tutmayı dene ama büyük ihtimalle gg. değiştirmen gerekecek gibi.

2 seneyi geçmediyse garanti kapsamında olması lazım, temasa geçmeyi dene belki değiştirirler 23 ayda filansan.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Samsung a hiç işim düşmedi ama WD ile bir sorunum olmuştu. HB'den aldığım disk direk bozuk çıkmıştı, HB ile davalık olduğumdan adamların isterseniz bize yollayın teklifini kabul ettim Tekirdağ'da bir depoya yollamıştım adamlar oradan polonya ya yollayıp bana evet bu bozuk diye yenisini yollamışlardı. Gümrük mümrük ne varsa halletmişlerdi. Alternatif için WD yi akılda tutun derim. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...