neworleans § 20 Kas 2020, 02:34 Bu hispanik tipler amerikan vatandasi olsun olmasin ustlerinde ozguvensiz-ezik imaji ile geziyorlar. Nyc metrosuna binince 90kg sirt cantasi- sapka ve kisa boylariyla ayar oluyorum. Yani zenciler daha sempatik vallahi bunlardan biktim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
sanssizsansli § 20 Kas 2020, 03:10 adres ver öldürelim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
reyou § 20 Kas 2020, 04:01 deri eldiven ve mont da giyiyolar mi? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Masticore § 20 Kas 2020, 05:43 kürt problemi üzerine suriyeli problemi gelince kürtler daha sempatik gelmiş. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Loex § 20 Kas 2020, 05:55 3 saat önce, neworleans dedi ki: Bu hispanik tipler amerikan vatandasi olsun olmasin ustlerinde ozguvensiz-ezik imaji ile geziyorlar. Nyc metrosuna binince 90kg sirt cantasi- sapka ve kisa boylariyla ayar oluyorum. Yani zenciler daha sempatik vallahi bunlardan biktim sen neye benziyorsunda Meksikalıları beğenmiyorsun ? Kendi ezikliğini görüyor olabilir misin başkalarında ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
ad3m § 20 Kas 2020, 06:37 Sen o Meksikalıların bokunu ye bokunu! Sen kim köpeksin? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Loex § 20 Kas 2020, 06:43 köpeklere hakaret etme sende şimdi sabah sabah. Köpekler böyle insanları bile karşılıksız seven müthiş varlıklar Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Laurelin § 20 Kas 2020, 06:44 #MAGA Kasım 20, 2020 Laurelin tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Loex § 20 Kas 2020, 06:48 doğru söylüyo tramp reis Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
neutrino § 20 Kas 2020, 06:50 irkcilik yasak degil mi forumda? Ban pls Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş