Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AI üzerine makaleler, textler vs


lovecraft0Z

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar selamlar
Şimdi bu google translate vs. gibi AI translate ve spontane çeviri ilişkisi gibi konular öncelikli olmak üzere, makalelere nasıl ulaşabilirim? makale derken, AI sosyal bilimlerle ilişki kurduran olabilir, hani AI-sanat ilişkisi gibi biraz teknik mevzunun dışına çıkan şeylere de açığım. Natural Language Processing üzerine, toplumsal etkisi üzerine(işte dil ögrenme gereğinin azalması gibi) yaklaşımlar olabilir. Ya da kısaca direk AI konuları ile ilgili sizin sürekli takip ettiğiniz kaynaklar, medium hesapları vs de olabilir, hatta bu başlıkta sıralayıp bir arşiv oluşturabiliriz.

Şimdiden teşekkürler

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Google scholar'ı kullanabilirsin direk makale aramak için.

Alanla alakalı gündem ve güncel makale takibi için https://www.reddit.com/r/MachineLearning/

Medium'u geç klavyesi olan sik sok yazıyor kafa bulandırır.

Bir de AAAI, EMNLP, ICMLR ICML, NeuRIPS gibi konferansların "workshop"larına bakabilirsin. Ana konferans programlarında bahsettiğin konular çok yer bulmasa da workshoplarda bahsettiğin konulara focuslanılmış olabilir. Geçmiş 2-3 yıllık workshoplarına bakabilirsin bu konferansların.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bahsettigon her konuda onlarcasi cok iyi binlerce makale yazildigindan ve hepsi spesifik isler oldugundan arsiv olusturmak zor olur burada. Onun yerine tavsiye edildigi gibi google scholar kullanmani tavsiye ederim. Indiremedigin, para isteyen makaleleri de sci-hub'dan cekersin.

Yalniz google scholar'da etkin arama yapabilmek icin bir kac video izlemeni tavsiye ederim, artik akademisyenler de seo kasiyor o yuzden rastgele aramayla hedefledigin makalelere ulasamayabiliyorsun.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...