Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Hi - Fi Müzik çalar


Loex

Öne çıkan mesajlar

Yüksek çözünürlük taşınabilir çok tatlı hafif bir alet. Ekranı vs güzel dinlerim diye aldım. Bir sürü gb müzik indirdim (boyutlar çok fazla oluyor hi fi müziklerin flac dı sanırım dosya uzantısıda) maksimum 7 8 saat oda bluetooth ile kullandım yani kulaklık bile takılmadı.

Renk: Kırmızı

Orjinal kutusu vs kılıfı ile 1000 TL düşünüyorum. İstanbul içi gelip ofiste referans hoparlörü ile deneyip öyle alabilirsiniz.

aleti anlatan link

Monitör ile takas olabilir.

Loex tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

internetten bulunuyor ya torrent falan flac uzantılı oluyor. Hakkaten bide iyi kulaklık varsa içinde hissediyosun müziği 

1 saat önce, GERGE dedi ki:

Düşündüm ben ama dışarda kablolu kulaklık pek kullanmadığımdan vazgeçtim.

kablosuz kulaklık bağlanıyodur çünkü ben hep bluetooth üstünden dinledim referans hoparlörümle bağlayıp

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Bu dediğin çok saçma ama, bluetooth takmanın bir anlamı yok. Bluetooth dijital çalışıyor, yani içinde kendi DAC'ı, amfisi var. Bluetooth ise alet doğrudan Tidal'dan filan aldığı sinyali iletir, sesi herhangi bir etkisi olmaz.

Bluetooth ile kullanıyorsan tamamen gereksiz bir masraf maalesef. Sen hep bluetooth ile kullandıysan cihazın kendi DAC'ını, amfisini kullanmamışsın, aptX destekleyen her kaynaktan aynı performansı alman gerek, gerisi tam placebo.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

19 saat önce, Loex dedi ki:

tidal falan da var aletde 

access to Tidal and Qobuz streaming, full MQA decoding, sound quality, compact size, battery life, two-way Bluetooth w/LDAC, balanced output.

Tamam kesin vardır zaten de internete nasıl bağlanıyor bu alet o sorun? Yolda telefondan hotspot açıp, ona bağlaycaksın falan, yanılıyo muyum? Pek mobil olmuyo öyle de o yüzden dedim, ancak arşivi olanın işine yarar diye.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 saat önce, sipeyskeyk dedi ki:

Spofify gibi offline çalışıyor mu tidal?

ben hiç bilmiyorum tidali ve türevlerini sadece müzik atıp dinledim. Kulaklık takılmadı demiştim ama bose quiet comfort 25 ile dinledim bugün biraz baya farketti bluetootha göre 

Loex tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...