Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Başkadır (Ethos) 2020 Netflix.


ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

Berkun Oya yapımı bir dizi. Netflix için yapılan dandik işlerden değil. Hatta Netflix için fazla kaliteli bir yapım. Teknik ve oyunculuk olarak bence kusursuz. Oyuncu kadrosu şampiyonlar ligi gibi. Senaryo ve hikaye subjektif bir şey tabi ama ben çok ama çok beğendim. Son yıllarda yapılmış en iyi yerli yapım bence. 
 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 2 bölüm izledim, açıkçası içim daraldı ama oyunculuklar ve sinematografi çok iyi hatta Türkiye şartlarında bir dizi için muazzam. Anlatmak istediğini biraz fazla kör göze parmak anlatıyor, o kötü olmuş.

µh tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Öykü Karayel 2011 den beri bu oyunu oynuyormuş sanırım. Role bu kadar iyi adapte olması biraz da bundandır. Yıllar içinde mükemmellestirmis karakteri. Fatih artman da çok çok iyiydi.

Spoiler

Settar başkanın son sahnelerinde bir kız babası olarak baya ağladım. Hatta son bölüm baya duygusaldi aklıma geldikçe surama bir öküz oturuyor.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

diziyi izlemedim, sadece fragmandan önyargıyla yorum yapıyorum. aşırı prodüksiyona sahip dram filmleriyle, ucuz ve bayat komedi filmlerinden öteye gittiğimizi görmek istiyorum artık.

Piyano Piyano Bacaksız, Berlin in Berlin, Cazibe Hanımın Gündüz Düşleri gibi filmlerden beridir aynı dramlar, aynı karamsarlıklar devam ediyor...

Tarkan gibi filmler çekelim diyecem de, bu sefer de önüme Payitaht Abdülhamid gibi saçmalıkları atıyorlar, o da olmuyor.

Vatanım Sensin, Sıdıka (eski serisi), Behzat Ç, Leyla ile Mecnun gibi çalışmaların arttığını görmek istiyorum...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...