fenris § 15 Kas 2020, 17:42 4 dakika önce, Bone dedi ki: Seirei no Moribito hah şunun ismini hatırlamaya çalışıyodum. yavaştı biraz ama dövüş kareografileri çok iyiydi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
DoGMeaT § 15 Kas 2020, 19:53 Biz çocukken TRT de yayınlanan uzayli anime hangisiydi? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Borlach § 15 Kas 2020, 20:38 galaxy rangers'ı diyorsan eğer (aklıma başka gelmedi uzayda geçen) amerikan yapımı o. edit: wikisine baktım şimdi japonya'da yaptırmışlar sdfsdf Kasım 15, 2020 Borlach tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Bone § 15 Kas 2020, 23:56 4 saat önce, DoGMeaT dedi ki: Biz çocukken TRT de yayınlanan uzayli anime hangisiydi? Robotech'i veya Legend of the Galactic Heroes'i kastediyorsun sanırım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Akuma_Blade § 18 Kas 2020, 22:53 On 15.11.2020 at 22:53, DoGMeaT dedi ki: Biz çocukken TRT de yayınlanan uzayli anime hangisiydi? Ulysses 31 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
DoGMeaT § 19 Kas 2020, 11:04 sanirim Legend of the Galactic Heroes buyuk filolar, savas, siddet fln icerikliydi baya, yahut bana oyle geliyordu cocukken Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Sam § 19 Kas 2020, 14:00 yok öyleydi. herkes power armor giydiği için sadece baltalar çalışıyordu gemi içi savaşlarda, kan gövdeyi götürüyordu. ayrıca gemiler darbe aldıkça içinde olanları gösteriyordu: Kasım 19, 2020 Sam tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Scalanova § 19 Kas 2020, 19:20 Fate zero ilk sezon 12. Bolume geldim ama bir seyler mi kaciriyorum yoksa ikinci sezon da mi sahlanacak? bombos muhabbetler, sonucsuz kavgalar, ergen etkileyen iki kisinin bildigi sir degildir vari cümleler. Oyununu da cektim gaza geleyim diye 😁 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş