Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SLR Tavsiyesi Lazım


Masticore

Öne çıkan mesajlar

Samsung nx mini  fotograf makinemin  lensi bozuldu (9-27)   Bu alete başka lens olabiliyor mu ? Samsung üretmiyor artık ne lens,ne makine yok. 

 

 Olmuyorsa bana bunun yerine geçebilecek minik kompakt bir aynasız önerin istiycem.  Çok memnundum alettten. Sadece kapalı ortamda ürün çekimi için kullanıyordum.Öneriniz olursa çok özellikli bir şey olmasına gerek yok malum fiyatlar   kol gibi oldu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

2.el temiz bir fuji xt10 alabilirsin memnun eder, lens alırsın yanına kar kalır ileride büyütmeye karar verirsen

olympus omd EM10 ii de bakabilirsin yine ikinci el

 

bunları özellikle öneriyorum çünkü heves edip bir  kenara atılan çok güzel makineler

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 9 ay sonra ...

xt10 olabilir ama daha düşük bir bütçeyle stabil, küçük, uzun ömürlü bir makine bakıyorsan x-e4 olabilir, ben kışın cebe atıp gezmek için almak istiyorum açıkcası tek aklıma takılan ellerim büyük olduğu için grip konusunda sorun yaşar mıyım diye düşünüyorum ama ekstra gripleri bulunuyor. yine hoşuna giden bir pancake lens ile kullanabilirsin, ihtiyaç olursa makro bir lens ya da normal bir lens ve close up filter ile güzel şeyler çıkarabiliyor. 1080p video kayıt alıyor, yine sosyal medya için kullanılacaksa işe yarar. fiyatlar uçtu haliyle ama bir işletmede kullanılıyor anladığım kadarıyla ürün fotoğrafları vs için, faydası olur.

 

ilk soru; evet: https://www.amazon.com/Samsung-NX-M-9mm-F3-5-Lens/dp/B00J3BRV86/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=samsung+nx-m&qid=1635295028&s=photo&sr=1-1

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...