Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korona Gerçeği


Loex

Öne çıkan mesajlar

Konuyu ve Çin'in hemen hemen her konuda batıdan üstün olması topic'ini  baştan sona yeni okudum. Loex'i bundan sonra protesto ediyorum. Uygur Türklerine uygulanan soykırımı görmezden gelip,aksini iddaa ediyor. Her gün oynadığım oyun ağırlıklı firmasından severek oynadığım arf the alien'ı  oynamıyorum bundan sonra .  Sizleri de protestoya davet ediyorum. Ayrıca yeni fark ettim nazi sempatizyanı kendisi.  Aşağıda koydugum linke tıklarsanız nazi işaretini göreceksiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OkanoGames.ArftheAlien&hl=ar&gl=US  

Masticore tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 10 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
On 27.10.2020 at 08:45, DoGMeaT dedi ki:

ayrica merak ettim, oncesinde nasil bir beslenmen vardi? saglikli yemek-uykun var miydi? neden boyle bir dert cikti birden?

şu soru o zamanda ilginç gelmişti ama tam cevaplayamamıştım. birden çıkmadı, insan tam farkında olamıyor sonradan anlıyor ama 15-16 yaşımdan beri hep sağlık sorunu çekiyorum. sindirim sorunu o zamandan beri var, devamlı böyle vucudun bişeylerle savaşıyor. öyle olunca hiçbişeye konsantre olamıyosun. ne film izleyebiliyosun ne oyun oynayabiliyosun ne bi iş yapabiliyosun. hadi bi şekilde sen idare ediyosun ama etrafındaki insanlar anlamıyor. dişin ağrıdımı miğden bulandımı naparsın? geçer bi köşeye oturursun. etrafındaki insanlar aaa bu niye böyle suskun niye bizle eğlenmiyor aaa bizi beğenmiyormu aaa bizden bişey saklıyor. bi sktirgit aq canımla uğraşıyorum bide senlemi uğraşcam. 

neyseki şu son 2-3 senede ufak müdahalelerle daha yaşayabilir hale getirdim bi şekilde kendimi. ama bu mevsimde yoğunlaşıyor özellikle sorunlar. nisan mayıs ayı hep böyle mücadele. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...