Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korona Gerçeği


Loex

Öne çıkan mesajlar

On 28.10.2020 at 10:45, eldar dedi ki:

İyi beslenme, hareket, iyi uyku, stresten uzak kalmak... bunlar zaten herkesin bildiği sağlıklı yaşam koşulları. Buna itiraz eden doktor ben görmedim. Doktor günde 100 tane hastaya bakarken hepsine yaşam koçu gibi davranamaz ama, senin paran varsa kendine özel doktor tut, bak o zaman nasıl yediğinle içtiğinle ilgilenir. Beslenme tavsiyesi arayan diyetisyenden randevu alabilir gayet, o da doktor.

Antibiyotik tedavisinden sonra 15 gün git gel yaptım hastaneye. Bi o testi yaptırdı bi bu testi, bi başka hastaneye yolladı. Aklına bile gelmedi internette arayınca basit keywordlerle ulaşılabilen şey. Yaşam koçu olmasına gerek yok.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
Alıntı

● İlaç kullanıp iyileşenler, ilaçtan değil, İLACA RAĞMEN iyileşiyor olabilir mi ?

olabilir tabi, neden olmasin? bu her doktorun ve saglik calisaninin ve insanin aklina gelmistir kontrollu deneylerle kanitlanmistir mutlaka ise yarayip yaramadigi.

tedavi degisikligi oldu zaten, bilimin guzel yani hipotez uretilmesi bunlarin kontrollu deneylerle kanitlanmasi veya curutulmesi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

37 dakika önce, Loex dedi ki:

https://www.coronagercegi.com/post/haber-yapilmayanlar 

merak edenler için 

koyunlar tıklamasın

sayın gizli gay olduğunu düşündüğüm değerli paticik kullanıcısı; ülkemizde corona pozitif hastalara sorgusuz sualsiz verilip, alın la bunları kullanın denen ilaçlar olan klorokin/hidroksiklorokin ve favipiravir, pandeminin başlangıcında yüce Çin Devleti'nin corona virüs tedavi öğretileri doğrultusunda ülkemizde kullanılmaya başlanmıştır. sonrasında senden değerli olmasın bizim yüce devletimiz, bu bahsi geçen ilaçların yerli ve milli olarak üretilebilmesi için yerli ilaç firmalarına baskı/destek yapmış ve ilgili ilaçların hammaddelerinden, neredeyse bütün ülkeye yetecek kadar temin ettirmiştir. Bahsi geçen yerli ilaç firmalarına da bu ilaçlar için alım garantisi vererek.
Mevcut pandemi hakkında bilim bilgi sahibi olmaya başladıkça muhteşem Çin Devleti de dahil olmak üzere neredeyse tüm dünya HK ve favipiraviri corona tedavi prosedüründen çıkartmıştır ancak bizim müthiş devletimiz daha önce açıkladığım nedenlerden olsa gerek, halen hastalara bu ilaçları vermektedir. Hospitalize edilmesi gereken hastalarda ise bu bahsettiğim ilaçlara ek olarak, hastanın durumuna özgü bir biçimde ilaç tedavileri uygulanmaktadır (HK ve favipiravirin faydasını gösteren bilimsel destek yok, ancak tüm dünya da hospitalize edilmesi gereken corona hastalarına durumlarına özgü tedavi başlanır). Bu son bahsi geçen ilaç tedavilerine de karşıysan eğer, corona için olan kısımı geçtim, hiç bir şekilde hastaneye gitmeni önermem. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...