Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2020-2021 Sezonu Genel Tartışma


Aceace

Öne çıkan mesajlar

Abi olay Ghezzal filan degil. Dunyada sanki 3 futbolcu varmis gibi hareket etmek beni acayip uyuz ediyor. Her sene ayni sey. Nerde bu isin planlamasi, Trabzonspor transferi bitireli 2 ay oldu. Neden? Cunku planlamayi duzgun yapan bir TD etrafinda kurdular takimi. 

Oyuncu bazli olmadi sikinti hic bir zaman. Ekim ayi olacak Ocak'i bekleyin diyecek beyefendi. Hersene ayni muhabbet.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu skor da FT ile calisacagiz diyen tum baskan adaylarina ve Burak Elmas'a girsin. Boyle birsey yok, klup secim yapiyor baskan adaylari korkusundan FT disinda bir aday bile dusunemiyor ve bu adam yilda 3m euro aliyor saka gibi ya. Olacak is degil. 

Gidip de akilli hareket eden baskan adaylari yerine Burak Elmas'i secen ve oy veren GS'lilerin yarattiklarinin sonucu. Tum klup tamamen bir adama teslim olmus durumda. Inanilmaz birsey.

 

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ulan maça gideyim diyordum covid aşısından patladım, neyse ki gitmemişim bu ne lan.

ben FT gitmiş o gelmiş bir şey değişeceğini sanmıyorum. Yok bu iş türk klüpleri için bitti bence. Abi koskoca klüpler ghezzal yüzünden kavga edecek seviyeye geldi. Bu da nişanesi işte. Bu takımlarda hagi oynadı alex oynadı ghezzal kim allahaşkına ya. 

Şampiyonlar Ligi bundan sonra hayal. Ekonomik durum totoyu toplar, adam gibi oyuncu adam gibi TD getirecek seviyeye gelinir, o zaman belki tekrar. 

SEKİDİKA NE YA adam TAÇ ATAMADI TAÇ.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yönetimi de kendi seçtirdi FT. bu sene de ligde leş gibi takılıp emekliye ayrılır bahanesi kalmayınca. o zaman biraz rahatlar kulüp. 

her başarısız dönemde FT demoklesin kılıcı gibi sallanıyor kulübün üstünde. kaldı ki en son birşeyler oynattıgı sezon 2011-2 sezonu zaten. 10 yıldır leş atıyor jgdfhgç.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Maça hiç hazırlanmadan çıkmış takım. Ortada yepyeni bir diziliş var, diziliş bir kere antrenmanda denenmiş gibi, kimse pozisyonunu bilmiyor, ne zaman ne yapcağını bilmiyor.

Geldiğinden beri ilk 11'i geçtim yedeklerde bile yer bulamayan Sekidika 11'de.

Taylan niye yoktu acaba kadroda, Pride tişörtüyle bir alakası olabilir mi?

Donk'u da yollamış takım. Gayet iyi hem stoperi hem ön liberoyu yedekleyecek rotasyon adamıydı, ucuza da oynuyordu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

12 saat önce, FuCKiR dedi ki:

Evet sevgili gs li ve avrupa maçından dolayı benim gibi gs yi sonuna kadar destekleyen arkadaşlarım maç günü geldi.

GS erken gol yerse en az 3 farklı mağlubiyet bekliyorum. Ne yaparsa yapsın gs muhakkak gol bulmalı ki rövanşta umut olsun. Bu 11 le ve fatih terimle çok zor gs nin işi. Çağdaş futbolu bilmeyen ft yerine ancak  Lucescu vari bir taktisyen td ile buradan istenilene yakın skor için daha umutlu olurduk. Bir de gs ne yazık ki eski avrupa fatihi gs umdumuzu da son dönemlerde avrupada aldığı başarısız sonuçlarla yerle bir etti. Yine de umut FuCKiR in ekmeğidir diyerek olabildiğince iyi bir skor istiyoruz. 

akan oyunda 2 2 6 ya dönen bir psvye karşı çok dikkatli olmak zorunda gs. Maça başlangıç oyununda kesinlikle iyi futbol değil rakibi bozma oyunu oynamalı ilk 11 de buna göre belirlenmeli ve muhakkak kerem ilk 11 de oynamalı, elindeki tek hızlı adam nerdeyse. Babel ve fegulinin de olması kereme arkaya sarkabilecek fırsatları verecektir. 

Oyun açıldıkça Gallerin milli takıma karşı oynadığı gibi oynamalıyız. Muhammed stoperlerle ceza sahasından dışarı çıkarken, aeron gibi kerem de defans arkasına koşu yapıp 2-3 kere topla buluşturmayı denemeliyiz. Tabi elimizde bir bale yok bu durumda feguli ve aytaçın arkaya beklenmedik uzun top atmasını bekleyeceğiz. 

ben şimdi bu maçta ilk golden sonra çok para kazanacağım için terim de inş. gaz futboldan fazlasını oynatabilir de hem gs hem ülke puanı da benimle birlikte kazanır. 

ne olursa olsun umutlarımız gs ile. tokatla şu laleleri

Bana bir masal.anlat ft içinde ghezal olsun. Erken gol ile en az 3 fark demiştim. 

Ft 3 m euro alırken, shenor 3.2m euro alırken bizim futbol ancak bu kadar ilerler

Fanatik ft ciler bu sene daha çok üzülecekler. Şu takım adam gibi yönetimde hayatta bu skor çıkmaz ama nerde.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iki takım arasında mentalite farkı cok belli oluyordu. bizimkiler aynı ülkemiz gibi ne işine saygısı var, ne rakibe , faul oluyor AAUUURGHH basıyor çığlığı sanki bacağı koptu. psv li gencecik cocuk bariz faul oluyor ama topu takip etmeye çalışıyor hala oyunu devam ettirmeye çalışıyor hakem durdurana kadar falan. rezalet ülke olunca otomatikman sporda, sanatta vs falan sıçıyoruz işte böyle. 

klüp değil arkadaşlar kulüp bu arada.

Fistan tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan'i dedikleri cok dogru olmakla beraber insanlarinin gecmis basarisindan bu kadar ekmek yiyebilen dunyada baska bir ulke yoktur sanirim. Su inanilmaz vefa gibi sacma sapan alaturka anlayislar yuzunden bu adamlar hala bunlarin ekmegini yiyor yillardir ortaya birsey koyamiyorlarken hala yilda takir takir 3m eurolarini aliyorlar. 

Isin kotusu taraftarindan baskanina herkes biat ediyor. Senol Gunes diyorsun Ali Ece Napoli deplasmanini anlatiyor sana hala. FT diyorsun hala 20 senelik seyler konusuluyor.

Bu mantalite degismedigi surece bi bok olmaz. Adam GS baskani secilmesi kurali FT ile calismasi. Benim aklim almiyor bu ise ya inanilmaz bir olay.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...