Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2020-2021 Sezonu Genel Tartışma


Aceace

Öne çıkan mesajlar

Destek çıkması güzel, ama cümle bence kötü. "Bak bizim adam aslında eşcinsel değil ha yanlış anlaşılmasın, ona rağmen destek olmuş" alt metni var. "x değilim ama..." tarzı "çok sıkışırsam kendimi ayrıştırırım"cı açıklamalar hep samimiyeti bozuyor. O cümleden "o kimliğe sahip olmanın gerekmediği" kısmı çıkartılıp da "GS'nin değerlerinde kimliğinden dolayı ayrımcılığa urayanların yanında durma prensibi vardır" falan gibi dese esas doğrusu olurmuş.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle konularda bir topluluğa ait olup destek vermek kolay, asıl zor olan onlardan birisi olmadan onları anlayıp destekleyebilmek. 

Buna atıf yapmak istemiş bence, ama arada ince bir çizgi var tabi. Senin dediğin gibi de anlaşılmaya müsait. Her şekilde hem Taylan'ın paylaşımı (silmiş gerçi sanırım), hem GS'nin twitter'da taylan fotosu paylaşması güzel hareketler bence..

Keske kuluplerimiz borçları sebebiyle hükümete göbeğinden bağlı olmasa da daha cok ses çıkartabilseler böyle konularda. Ne de olsa ülkedeki en büyük 3 sosyal oluşumdan bahsediyoruz. Takımlarına tapan insanlar var, ufak da olsa ayılma/uyanma yaratabilir.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, güzel hareketler. Özellikle kulübünki beklentimin çok üstünde. Açık destek çıkmasını hiç beklemiyordum, en fazla sessiz kalır diyordum. Olumlu anlamda şaşırdım.

Yalnız yetmez, üzerine şu aspor'daki ediyle büdüye dava açmaları lazım.

Rewendor tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

Evet sevgili gs li ve avrupa maçından dolayı benim gibi gs yi sonuna kadar destekleyen arkadaşlarım maç günü geldi.

GS erken gol yerse en az 3 farklı mağlubiyet bekliyorum. Ne yaparsa yapsın gs muhakkak gol bulmalı ki rövanşta umut olsun. Bu 11 le ve fatih terimle çok zor gs nin işi. Çağdaş futbolu bilmeyen ft yerine ancak  Lucescu vari bir taktisyen td ile buradan istenilene yakın skor için daha umutlu olurduk. Bir de gs ne yazık ki eski avrupa fatihi gs umdumuzu da son dönemlerde avrupada aldığı başarısız sonuçlarla yerle bir etti. Yine de umut FuCKiR in ekmeğidir diyerek olabildiğince iyi bir skor istiyoruz. 

akan oyunda 2 2 6 ya dönen bir psvye karşı çok dikkatli olmak zorunda gs. Maça başlangıç oyununda kesinlikle iyi futbol değil rakibi bozma oyunu oynamalı ilk 11 de buna göre belirlenmeli ve muhakkak kerem ilk 11 de oynamalı, elindeki tek hızlı adam nerdeyse. Babel ve fegulinin de olması kereme arkaya sarkabilecek fırsatları verecektir. 

Oyun açıldıkça Gallerin milli takıma karşı oynadığı gibi oynamalıyız. Muhammed stoperlerle ceza sahasından dışarı çıkarken, aeron gibi kerem de defans arkasına koşu yapıp 2-3 kere topla buluşturmayı denemeliyiz. Tabi elimizde bir bale yok bu durumda feguli ve aytaçın arkaya beklenmedik uzun top atmasını bekleyeceğiz. 

ben şimdi bu maçta ilk golden sonra çok para kazanacağım için terim de inş. gaz futboldan fazlasını oynatabilir de hem gs hem ülke puanı da benimle birlikte kazanır. 

ne olursa olsun umutlarımız gs ile. tokatla şu laleleri

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...