Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2020-2021 Sezonu Genel Tartışma


Aceace

Öne çıkan mesajlar

muğdat olayından sonra podolski olayı, valla eski gsli futbolcular dolaylı olarak yardımcı oluyor bir şekilde.

Bu arada şaka maka maçın hakkı da net gs nin di. 3-5 atsalar bu çıkacak söylentilere de yer  vermezlerdi. Antalya gibi takımlardan cidden nefret ediyorum, futbol katilleri 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Artık bu gerçeği de tartışmanın vakti geldi, fatih terimin kendi mirasını yedi,  futbol harici başka her şeyden bahsederek hatalarını ve daha önemlisi modern futboldaki yetersizliğini kapatmaya gitti. Ortada türkiyenin en iyi, en pahalı kadrosuna top oynatamayan ve sürekli hatayı başka yerde arayan bir ft var. Artık sene sonu güle güle demeliler. 

İkinci aşama ft başkanlık loading kısmı. Medyada ısrarla haberleri çıkıyor, bu kadar haber boşa çıkmaz ki geçen ft basın toplantısında yalanlamadı. Başkan kesinlikle olmasın derim. Hatta yerinde olsam istemem. Zaten o duruşu da yok fakat yapacaklar gibi. FT egosu olduğundan kesinlikle reddetmeyecektir. Çünkü daha büyük bir ünvan onu da alacaktır. Oysa GS başkanlığı - FT > yanyana gelecek durumlar değil. Fakat türk futbol aleminin en egolu td si bunu asla ama asla reddetmez. 

Başarı konusunda ise biraz farklı düşünüyorum, kendisi tartışmasız türkiyenin en başarılı td si olduğundan eğer td liğe getireceği kişiyi iyi seçer, engel olmaktansa yardımcı olabilirse belki güzel bir başarı da çıkar. Fakat bu konuda ft yerine gelecke td ye laf söylemeden durabilir mi falan bilemiyorum çok zor geliyor. TD iken başkana laf sokan. Başkan iken td ye neler yapmaz diyorum. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

e çok net ayağa basıyor abi sizin fanatiklikten iyice gözünüz kör olmuş ya. zaten şu herif oynasın dua edin kırmızı görmesin gs'nin açık ara bok gibi oynayışının sebebi bu adam. sözleşmesinde madde mi var bilmiyorum bu adam nasıl ilk 11 oynayabiliyor her hafta.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...