Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2020-2021 Sezonu Genel Tartışma


Aceace

Öne çıkan mesajlar

On 20.03.2021 at 21:04, FuCKiR dedi ki:

sağ bacak zayıf abi zıplamasına da etki ediyor sağına giden şutlarda gösterdiği reflekslere de. Yani izleyipte gördüğüm bu şuanda, nerdeyse bizim ersinin tekniği kadar zayıf musleranın sağ bacak şuanda. Kolay da değil hele kaleci için tekrar bunu kuvvetlendirmek. 

onun sağı hep zayıf değil miydi?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

İki takımda da hakemin kötü kararı vardı. Yukarıdaki olay zaten saçmalık. Bi başka pozisyonda da Babel ikili mücadelede Hatay'lı bir oyuncuyu itti, itilen sarı gördü (galiba yukarıdaki videodaki adamdı hatta). Takım kaptanı itiraza gitti, o da sarı gördü "lan ben kaptanım ben konuşabilirim" falan dedi dinletemedi.

BJK'lılar genel olarak daha gergin izledi maçı heralde. Maçtan önce "Ooo bunların t.d. bir sezon GS'de oynamış zamanında, kesin GS'ye yatacaklar reröre" geyikleri dönüyordu, ilk 30 dk'da 2-0 olunca Ömer'den alıp hakeme çevirdiler direksiyonu aynı rahatlıkla iftirada.

Rewendor tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi bjk li gergin izlemiş maçı. Hep söylüyorum esas olan oyundur. Oyun oturtamazsan her maç puan kaybına imkan veriyorsun. Bana göre hala en kuvvetli kadro olan gs kadrosunu adam edemeyen ft dır. Suanda ligin standart td lerinden biri. Hicbir özelliği yok adamin. Her sene daha da geri gitti. Mirasini da yiyor suanda. Cagdas futbolun cok gerisinde kaldi. 

Kendi hariç herkes suçlu. Yönetim, oyuncular, fedarasyon, hakemler. Hikaye anlatıp duruyor. Hikayelerin masalların alıcısı çok. Soruyorum ya hoca senin takimin ne oynuyor. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

33 dakika önce, FuCKiR dedi ki:

 biri. Hicbir özelliği yok adamin. Her sene daha da geri gitti. Mirasini da yiyor suanda. Cagdas futbolun cok gerisinde kaldi. 

Kaç haftadır maç yokluğundan açtım ara ara baktım maça. 2. gol çok ekstra bi şut ama diğer goller stoper hatası var. Gedson çok kötü tercih olmuş. Üstelik yedek de bi stoperi de var mış gsnin.

Onun haricinde gsnin bi hücum planı da yok gibiydi. Ama Beşiktaşlılar çok gergin, hakem atamasını konuşup durdular, hep onları suçu, yoksa fete imparator.

 

edit: zaa ?

aktiftablet tarafından düzenlendi
zaaa
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 saat önce, applev0dka dedi ki:

maçı izlemedim bir fikrim yok.. ama benim hatırladığım kadarıyla ilk defa bir takımın maçına 2 hafta üst üste aynı hakem atanıyor.

hem de şikayetçi olup verilmesin dedikleri hakem.. sosyal medyada ne yazıldığını da bilmiyorum ama "gergin" izlenmesi bir tık doğal sanki

Kim hangi hocayı istemediğini beyan ettiyse onu atadı bu hafta mhk, bjkye özel bir durum yok aslında. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...