Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2020-2021 Sezonu Genel Tartışma


Aceace

Öne çıkan mesajlar

Terim sanıldığından çok daha fazla taktisyen. Sadece arada uzunca bir dönem modern futboldan koptu, şansına tam o koptuğu dönem de Pentium 2 zamanı gibi futbolun yılda 3 nesil atladığı fantastik hızlı geliştiği bi dönemdi. O kopuştan sonra da tekrar toparlayamadı tam.

Taylan ve Marcao'ya baskı kısmı doğru. Bu Terim'in geldiği ilk dönem büyük sıkıntı çektikten sonra yaptığı bir taktik. O zamanlar Fernando'yla yapıyordu, onu Taylan'a yaptırıyor şimdi. Eldeki takım da çok fazla taktik yapmaya imkan vermeyen kıt ve vasıfsız bir takım, o yüzden alternatif de geliştiremiyor pek.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 saat önce, Aceace dedi ki:

Sen şunu yazalı 24 saat geçmemiş...

https://www.corriere.it/sport/20_novembre_29/juventus-pirlo-luna-miele-bianconero-finita-giocatori-sono-confusi-50f8ca16-327f-11eb-832d-b62d64755cfe.shtml

"The starting problem, according to the impressions of some Juventus players, is communicative, a bit like it was with Sarri: Pirlo doesn't talk much about tactics and field to the team or even to individuals. Most of the work is in the hands of Tudor, his deputy. "

.....

" And so the group perceives the difficulties of individuals: Dybala and Kulusevski for example do not always have clear what the coach wants from them, on the tactical level. The same is true for some midfielders, especially in the phase of non-possession."

Şunu paylaşmaya gelmiştim. ?

Taktik teknik vs hiçbişey bilmeyen boş adamın tekiymiş. Suratına elini koyup gol sevinci yapan çocuk baya şikayetçiymiş görevsizlikten. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...