Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Robot Süpürgeler


Soimyr

Öne çıkan mesajlar

On 22.11.2021 at 03:04, KHaRoN dedi ki:

Hala en iyilerin cogu torbali. Torbasizlari bosaltirken tozutma olayi yok, makine ic temizligi daha kolay v.b. temizlik acisindan birsuru guzelligi var. Maliyet o kadar goze gelmiyor ustelik iyi bir modelse yan sanayi torbalarin da cogu is goruyor.  

Olabilir bu konuda hic uzman degilim fakat simdiye kadar kullandigim en iyi supurge bizim dyson, onlar da torbali uretmiyor diye biliyorum.


Copun icine sallayinca tozutma problemi olmuyor tepeleme doldurulmamis ise tanki. Torbayi duzenli al, sakla, tak cikar vs. cok is gibi geliyor bana.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
36 dakika önce, Fistan dedi ki:

ikisini de alacaksın kardeşim.beyaz yaka achievement bunlar bi dyson v15 bi de robot şart yoksa öksüz gibi hissedersin kendini ortamlarda benden söylemesi.

gerçekten öyle oluyor ahaha herkes dysonımla böyle mutluyum modunda... dyson çok pahalı gerek yok.

Ya köpeğin tüylerini yerden toplasın yeter. Robot bakayım, koltuklara da çıkmasın şrfsz

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://www.hepsiburada.com/hoover-hfree200-single-cyclone-dikey-sarjli-supurge-siyah-kirmizi-pm-HB00000RJGPT?ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6807.dsa.elk.ev-elektronigi-sda-supurge&isFashion=true&ds_rl=1294343&gclid=CjwKCAiAksyNBhAPEiwAlDBeLFCxpQFX2VFpv4zDW8xXkXEtvY2DUxO3mdc0Dl-2GnNd6_1251uyRRoCDH8QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds 

 

bende bundan var bi de robot süpürge var. robot süpürgenin alamadığı köşelerdeki kirler ve koltuk, masa gibi şeylerin üstünü bunla alıyorum. tüy falan hepsini söker koltuktan. fiyatı da makul işte yaptığı iş için, robot varsa dyson'a o kadar para kitlemenin manası yok.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...

alin, aldirin. benim aldigimin app i bile yok, kumandasi var, heralde muthis bir travel salesman algoritmasi var, kendi dock'una uzakligina gore minesweeping yapiyor, istersen kumandasi ile masanin etrafinda bir tur attiriyosun mis vallahi.

ben de diyorum bu leetcode daki algoritma sorularini niye sorular lan, megersem onlari gecen adamlar bu robotikleri kodluyomus asdfad

koltuk ve yatak altlarina girmesi bile super, 1-2 kere gece yarisi kendi kendine dellendi, elimde vileda sopasi ile hirsiz kovalamaya ciktim odadan, o niye oldu anlamadim ama, beyaz yaka icin gogo.

reyou tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 06.01.2022 at 22:24, Akhlaur dedi ki:

Niye beyaz yaka herhangi bi yaka için achievement olamaz mı bende almak istiyorum ama achievement haneme yazılsın istiyorum. 

O laf dalgasına be abi, Türkiye'deyiz kimse kendini millenyalim beyaz yakalıyım şöyleyim böyleyim diye kandırmasın ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim roborock s5 max bir haftadır saçmalıyor. Bomboş banyonun ortasında durup takıldım diye kapatıyor kendini. Hiç ellemeden temizlemeye devam et diyorum ediyor. Yine önünde ardında hiçbir şey yokken hızla gidip bi durup boşlukta ufak bir kavis çizip yürümeye devam ediyor sanki bir engel vardı da etrafından dolaşıyor gibi. 

 

yeniden haritalama yaptım tam olarak düzelmedi, saçmaladığı yerler değişti sadece. Ne olmuştur ya buna?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet bendeki roidmi eve de istasyon bulamamaya başladı, hatta elle parkedince de yerinden çıkıp aramaya devam ediyor filan çıldırttı geçen gün. sensörler %48 gösteriyor ama öyle bir kir de göremedim hani.

bir de torbaya boşaltacağı ağız saçlarla yumak olup tıkanmış, emememiş istasyon. halıya pislik bırakmaya başlayınca farkettim. elle bütün deposunu boşaltmam gerekti tekrar emmeye başlayabilmesi için.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...