Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Robot Süpürgeler


Soimyr

Öne çıkan mesajlar

s5 max süpürmek ve ehh işte mopping için bayağı iyi.

yeni çıkan S7 sanırım mopping işinide çözmüş. S5 mopping yaptığında haritadan iyice ayarlamazsan halıların üzerine çıkıp sürtünmeden takılıyor. Mopping çok az denedim ama su tankı doluyken halıda takıldı kaldı. S7 halıyı görünce kıçını kaldırıyor sanırım, 5k civarlarında fiyatını gördüm 3.8-4k da s5 max ın fiyatı var tercih yaparken mopping mi fiyat mı bakılmalı ? . 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

8 saat önce, ahmedinejad dedi ki:

az da olsa deterjan eklettiren modellerin çıkması lazım artık. mis koksun ev. 

yıllardır ekliyorum ben braava'ya ve şimdi de s5 max'e. bokunu çıkarırsan tekerler iz bırakıyor onun dışında tıkanma vs ikisinde de öyle bir şey yaşamadım. o kadar hassas aletler değiller. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

roomba 976 veya i7+ kullanan var mı?

Yeni bi robot daha almak gerekti. Hubsan gibi bi distributoru varken ve henuz de roborock s7 cikmisken gidip benzer paralara s5 max , s6 falan alinmaz gibi geliyor. E ztn 300 daha verince otomatik hazne temizlemeli i7+ var. kafalar karisik

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • Genel Yönetici

Sürekli erteleyip duruyordum, kurlardaki sonu gelmeyecek artışı göz önünde bulundurarak yeter artık modunda geçenlerde Roborock S7 aldım. İlk izlenimlerim olumlu, evde kedi olduğu için süpürme daha önemliydi. Silme performansı ise hiç fena değil, gerçi deterjan türü bişi katıp denemedim. Silme olayını muhtemelen her gün kullanmam.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hala en iyilerin cogu torbali. Torbasizlari bosaltirken tozutma olayi yok, makine ic temizligi daha kolay v.b. temizlik acisindan birsuru guzelligi var. Maliyet o kadar goze gelmiyor ustelik iyi bir modelse yan sanayi torbalarin da cogu is goruyor. 

11 saat önce, roket adam dedi ki:

şeyi merak ediyorum, bu robot gelip merkezindeki hazneye tozları boşaltıyor ya. merkezde bunlar robottaki gibi bir kapta mı birikiyor, yoksa elektrik süpürgesi gibi torbası mı var? torbalıysa üzücü zira onu temin etmek vs falan dert gibi geliyor.

roborock s7 nin auto dock u hem torbali hem torbasiz kullanilabiliyor, allerji vs varsa torbali kullanilmasi tavsiye ediliyor. 

roomba da torbasiz kullanilabilme secenegi yok sanirim ama torba yerine giren hard canister lar vardi sanirim , torbasiz gibi cikartilip bosaltilip yerine takilabilen. (official aksesuar degil tabii) Nerde gordum hatirlamiyorum. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...