Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Robot Süpürgeler


Soimyr

Öne çıkan mesajlar

2 saat önce, orc_lord dedi ki:

S5 Max yerine S6 alın diyenler S6 MaxV'yi kast ediyor? Normal S6 ile sessiz olması dışında aşırı bir fark görünmüyor hatta S5'te su haznesi daha büyükmüş.

S6 maxv ile de aradaki fiyat farkına değecek bir fark yok arasında. tek farkı kamera hatta. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 saat önce, df dedi ki:

mi mop pro ile roborock s5 max arasında kalıp roborock s5 max aldım. tek sıkıntım yüksek eşik var odalarda. onlardan kurtulmam lazım en kısa sürede. 

facebook grubunda benzer şeylere çözümler vardı, eğer eşiği kaldırma imkanın yoksa rampa yapmak veya ara basamak eklemek çözüm olabiliyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hol ve eşikler mermer. eşikler 2-3 cm yükseklikte 10cm genişlikte. kaldırsam altı temizlenemeyecek noktadaysa alternatif bir şey yapıştırmam gerekir. şimdi aynı renk 5mm lik ince mermer buldum internette. maliyet çok olmazsa gelsin kırsın ince mermer yapıştırsın. çirkin bi görüntü olmadan halledeyim diyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evin içinde dolanan robot fikri hiç hoşuma gitmediği için (kesin üstüne basarım ayağımı çarparım görmem ya ben onu kırarım ya o benim bi tarafımı kırar) 

https://www.kaercher.com/tr/home-garden/sarjli-supurge/kb-5-12580000.html

bundan aldım çok eğlenceli alet sessiz çok hafif çekişide iyi kullanması bağımlılık yapıyor. Temizlemeside çok kolay bildiğiniz şarjlı gırgır

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok çok hasta değilse işemiyo ama arada kusuyo kediler. yuttuğu tüy vs yüzünden. evi şöyle kabaca bi dolanıp sonra start verilebilir.

benim ürün geldi şimdilik oda bittikçe diğerine alıyorum. eşik sorunu çözülene kadar böyle idare ederim. 2 gün önce süpürülmüş odadan baya toz çıkarttı. normalde gözle görülür bir şey yoktu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

napıyonuz ? ?

 

bende s6 maxv var, ilk aldığımda baya performanslıydı 2 ay kadar önce. şu anda bir mallaştı evini yurdunu bulurken bile zorlanmaya başladı ara ara. sensörlerini falan temizledim ama çok fark etmedi. bi tane kalın bir halı serdik salona o bozdu galiba dengesini....

 

bu arada kamera olayı yalan 40 yılda bir yerdeki engeli tanırsa belki tanıyor. bide prizi tanıdın zorlama dimi illa dolayacak heryerine. ha kameralı uzaktan kumandalı olarak iş yerinden kullanıp hanımı çocuğu dürtmek yada hoparlörden mesaj göndermek komik oluyo.

 

benim çocuk kaçacak delik arıyo üstüne üstüne sürünce ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...

haha annem arada gelip ortalığı toparlıyor, sildi süpürdü çalıştır bakim robotu bir şey bulacak mı dedi. Robot silmeyi bitirdi kutusunu bir açtım yarısı dolu huehe ağzı açık kaldı. Bence bayağı yararlı aletler, giremediği yerler kalıyor sadece. Henüz mop hedesini denemedim bile.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...