Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

30 yas bunalimi


neworleans

Öne çıkan mesajlar

13 saat önce, Esh dedi ki:

delayed gratification isin ozu. bunalim da ipi cek cek gelmiyo mantiginda gizli. hadi ip geldi diyelim, yarin milyar dolarlik adam olup isi gucu birakip toza kariya dalsan daha mi iyi olacak mesela? erkegin amaci olene kadar calismak gibi bi safsataya indirgeniyo gibi duruyo da , genetik bilince dayali temelleri vardir kesin.

toza ve kariya milyar dolaresle bulasilabilir

neden kotu,

bence su kisacik yasamda neyden zevk aliyorsan ne yapmak istiyorsan insan onu yasamali

yasam tercihleri iyi kotu diye yorumlanamaz.

 

sirf toplum yasamlari degistiren en onemli faktor sebebi oldugu icin

gorunmeden yasam tek hayalim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...

Bende 40 a merdiven dayamışken manyak manyak hobiler çıkmaya başladı. yaş 38 . Bu yaşa kadar doğru dürüst kamp atmışlığım yok. yazdan beri pro kampçı oldum çıktım. Ekipmana dünya para yatırdım . Tek tabanca kamp atıyorum. Hatta dağ kamplarımı bile tek başıma atıyorum. Mesela geçen cumartesi Tek başıma yamanlar dağı kampı yaptım ve sezonu kapattım.

Şimdi ise motora merak saldım . ARkadaşta modial rx3i evo abs , birde yamaha xmax 250 var. Motor kullanmayı biraz öğretti. Ruhuma enduro daha yatkın olduğu için tabi rx3i evo ile arada tekrarlar yapıyorum. lan dedim bu saate kadar ben niye motor almadım ? İnanılmaz zevkli, İnanılmaz bir özgürlük hissi var.  tek sıkıntı vites ?

30 lu yaşlar güzel bence. iş bakımından riskli yaşlar ama hayatı daha iyi anladığın yaşlar. Yeni hobilerin kazanıldığı yaşlar.

smyrnas tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gençlik gibisi yok. 30'lu yaşlar güzel ve oturaklı yaşlar hayata dair bakışın olgunlaştığı dünyayı ve insanları daha iyi kavramaya başladığın zamanlar ama 20'li yaşların enerjisi, mantıksızlığı ve heyecanı yok.

Şimdiki aklım olsa gençliğime ve ergenliğime daha çok sarılırdım. Geçip, giden zamanın telafisi yok. Diğer türlü yapılan bir çok salaklığın, utanç duyulan anların telafisi mümkün ama zamanın mümkün değil.

Çevremde arkadaşlarımın çoğu 30'lu yaşlarını kabul etmiş değiller. 40'lı yaşlarını bile kabul etmeyenlerle dolu.Kendi annem ve babam bile yaşlandıklarını yeni yeni kabullendiler oda kısmen.Herkes sanki kendini 26-27 yaşına sabitlemiş ve yaşlanmadıkları sanrısına sahip.

Bu haklı bir sanrı, vazgeçmemek lazım. İnsan kendini genç hissetikçe her şeye yetişebilecek motivasyonu buluyor.

O yüzden farklı olarak 30'lu yaşlar erkeğin en süper yaşları demeyeceğim çünkü değil, hiç olmadı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

benim yaş 35 şimdiye kadar yoktu bir sıkıntı da şu corona zamanı bitirdi beni kafa olarak. spor vs yapıyorduk gezip tozuyordukta evde 3 ay karantina sonrasında sap gibi tek kalınca canım sıkılmaya başladı. özellikle şu geçtiğimiz hafta sonu aşırı kötüydüm. şu salgın işi bitsin muhtemelen ben de sapıtacam ama o zamana kadar dayanmam lazım

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...