Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

30 yas bunalimi


neworleans

Öne çıkan mesajlar

bence 30 undan sonra daha guzel

vucut seks need basiyorsa gorunus seklin 30 yasinda genc gorunmeyi gerektirmeyecektir, genc gorunmenin sana avantaji dusundugun kadar olmayabilir.

20 30 40 hepsi bence guzel araliklar. yasami sanat gibi farkli yorumluyorsun. belki bugun seni bunaltan sey bicim degistirir farkli renkte canini sikar.

ama hayat cok uzun degil, insanlar sonsuza dek yasayacakmis gibi nasil davraniyor yada dusunuyor bilmiyorum. 

sende ilerleyen yasi degil kalan sureden yedigin zamani dusunursen daha iyi edersin.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

30-40 yaş arası bence erkeğin en güzel zamanı. ancak hayatını bir düzene koyup, finansal konudan sosyal bir yaşamı sürdürebileceğin ve kendine bakabileceğin kadar özgürsen güzel. Yoksa büyük bunalım ?

erkek, performansının zirvesinde. kadınlar tarafından daha çok ilgi görüyor vs o yüzden spor, sağlıklı beslenme, kendini geliştirmek falan çok önemli. Bunları yaparken de kendin için tabii, yoksa sürekli kadın kovalayan abazan tipe dönüşüyorsun 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yaşım 33, 20lerdeki çoğu dert tasa 30 larda kademe kademe azaldı bende. Başkalarının düşüncelerini umursamak hele ne kadar gereksiz bir dert ve yükmüş onu anlıyorsun. Kazandığın para da nispeten artmaya başlıyor ve kendi merak, ilgi, zevklerine göre şekilleniyor hayat.

Şahsen hala tek sağlıklı bir yaşam tarzı ve beslenme konusunda eksiklerim var ama ama bu konulardaki değişimleri başkaları için değil kendim için yapıyorum ve daha sağlam adımlarla gidiyorum gibi hissediyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Onca yili baba parasiyla gecirip sonra 30lariniza gelip dogru duzgun para kazanamiyorsaniz zor tabi. E kadinlarda artik biraz daha derli toplu hayat yaratabilmis erkeklere egilimli (bkz not senko). 

20lerde Fakir iseniz, 30larda da fakirlik koymaz alisiksinizdir zaten. Kadinlarin sallamamasi da koymaz, zaten sallamamislardir hic sdf

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

30 lar bence de pek cok acidan guzel, kendi fikirlerin oturmus oluyor, bir cok acidan daha fazla ozgurce kararlar aliyorsun, hayat gorece olarak rayina oturmus oluyor, ve daha az umursuyorsun etrafi. Tabi bence en buyuk sikinti cevrenin "hadi ama artik evlen" baskisi ? ama onun icinde bir onceki cumlemde bahsettigim "daha az umursuyorsun etrafi" karti devreye giriyor...Sonuc olarak Mayis'ta 30'a girmis biri olarak, henuz bir krize girmedim galiba. (yoksa inkar asamsinda miyim ?)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

19 saat önce, neworleans dedi ki:

Suan 29um ama nedense ergenlikten beridir hep olgun olmak istemistim, simdi ise sanki daha dikkatli beslenip genc gosterme egilimim var gibi geliyor. Merak ettigim diger konu use 40 olmazim daha diye dusunuorum ama zaman su gibi mubarek

Bunalim degil bu yazilanlar.

Tempus fugit. Tempus edax rerum. Deal with it.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...