Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HorribleSubs bitti


Oce4n

Öne çıkan mesajlar

2020 senesi can yakmaya devam ediyor. Anime izleyenlerin gayet iyi bildikleri (hatta tek takip ettikleri) bir altyazı grubuydu. Ve daha fazla devam etmeyeceklerini duyurdular.

https://www.horriblesubs.info

Alıntı

 

Farewell

HorribleSubs began more than a decade ago providing subtitles for anime. We have grown way beyond what was originally imagined. But... as the cliché saying goes, all good things must eventually come to an end.

This was a hard decision to make for the team, but the truth is, our real life responsibilities have been growing, especially in the times of COVID-19. COVID-19 has really impacted us in various ways, but ultimately it negatively affected how much time we were able to frequently contribute. After some reflection and evaluation, we realized moving on was the best way forward. You could technically say COVID killed HorribleSubs.

This is naturally a good transition point since the Summer 2020 anime season ended and the Fall 2020 anime season is just about to begin. Yes, we waited to finish most of the series before dropping this news. Be grateful for that. However, do not worry. We're certain that other groups will pick up the mantle.

Thank you all for joining us on this journey. Many good memories were made, but it is time to say goodbye! Feel free to share whatever thoughts you have in the Disqus thread below.

 

Subsuz kaldık ortada ?

F

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında evet ? tamamiyle Crunchyroll'un içeriğini birebir alıp koyuyorlardı. Fakat CR'ye üye olanların farkettiği gibi CR'de premium üyelik bile alınsa her şeyi izleyemiyorsun yaşadığın bölgeden dolayı. Hele türkiyede baya kötüydü zamanında üye olduğumda. Para verip hiç bir şey izleyemiyorsun gibi bir durum vardı.

CR'nin fansubing olayını öldürdü gibi muhabbetler de vardı tabii, HS sahibi zamanında demişti sırf CR'yi kızdırmak için HS'yi kurduk gibisinden. Güvenilir bir ortam kurmuşlardı en azından, buraya kadarmış ? 

Yeni gelir mi gelmez mi bilinmez. Tam kış sezonu başlamadan gittiler ? 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

birkaç sene önce bazı kıyas siteleri vardı. her animenin ilk bölümünü bir sürü farklı fansubdan inceleyip, belirli sahnelerin screenshotını yanyana koyarlardı. tabela yazılarının çevrilme şekilleri, tercüme hataları vs kıyaslama imkanına sahiptik.

şimdi o tip siteler kapandı sanırım, zaten eskisi kadar fala fansub göremiyorum. belki HorribleSubs'ın gitmesi bu açıdan iyi olur. yazı tipi çok sıkıcı geliyordu bana, zaten intro ve outroları da çevirmiyorlardı. ripleyip salıyorlardı ortama.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 04.10.2020 at 00:51, Xenus dedi ki:

CR bölüm başı size'ı 2 katına çıkardıktan sonra HS 2 senedir kan kaybediyordu zaten. millet HEVC riplere kaydı. yeni sezonlara bile adam akıllı seed bulunamıyordu üstüne 1-2 sezon geçince. Yaptıkları çok kalifiye bi iş değil zaten. CR'den ripleyip koyan bi sürü grup var artık. Misal https://www.erai-raws.info/

https://www.erai-raws.info/ ????

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...