Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genshin Impact


eregorn

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...

Ben Geo Daddy'yi kaçırmıştım zamanında, bana da lazım. DPS olarak şart değil, ama oyundaki en iyi Shield charı. Bazı bosslarda shield gimmicki var, onlara karşı çok işe yarıyor (Geovishaplar özellikle, şu anki Spiral Abyss 12-1 gibi. Inazuma'da boss fight olarak bir tane daha gelecekmiş muhtemelen ona karşı da lazım olur). Kısacası hali hazırda yeterince iyi DPS/Carry charların varsa, support arıyorsan evet çok iyi.

 

Aslında Eula char olarak ilgimi çekti. Ama arkasında Ayaka var, Raiden/Baal var, birkaç tane daha ilginç char var, Eula'ya zorunlu olmadıkça gem harcamam. Çok çok çok OP değilse skiplerim muhtemelen. Damage formula büyük ölçüde elemental reactionlar üzerinden dönüyor, physical bir charın o seviyede işe yarayabilmesi için çok absürd bir şekilde OP olması lazım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben senin davetiyeye tıkladım, bi web sayfasına götürdü sadece. orda da invite a friend vs çıktı.

benim link de bu: https://webstatic-sea.mihoyo.com/ys/event/e20210428invite/index.html?utm_source=share&utm_medium=link#/GC03WKZBHN

 

yalnız bu direk birbirimizi davet etme değilde returning adventurer dediği için, sanki bi süre oyuna hiç girmemiş ya da yeni başlayan istiyor gibi

edit. hee oyuna girince söylüyormuş zaten detayları.  neyse ben zhongli rolleyeyim bi

Raze tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet 2+ haftadır oynamamış kişiler için demişler. neyse linki koyalım yine de adettendir ? 1.5 update'iyle oyuna dönecek olanlar vardır belki.

https://webstatic-sea.mihoyo.com/ys/event/e20210428invite/index.html?utm_source=share&utm_medium=link#/GC4ANH9SHN

Benim de Pity 43teydi, Zhongli 20 rollda geldi. Yanfei yok ama Diona dupe ve Bell düştü. Yanfei gelse iyi olurdu gerçi ama şart değil.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gem+gold falan filan. geri dönenlere bir başka event daha var Stellar Reunion diye, craftable 4* sword, resin filan veren. Detaylarını bilmiyorum.

 

Bu arada housing sistemi bayağı detaylı yapmışlar ya ben öylesine göstermelik bir şey koyacaklar sanıyordum, ileriki levellarda bayağı bir şey açılıyor gibi gözüküyor. Main base olarak kullanmalık istediğin gibi döşeyebileceğiz filan. Uğraşmaya değer bir şeyler eklemişler sonunda.

ShadowFury tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Friend listteki birinin Realminden item almak lazımmış realm mission ve achievement için. Onu yapmak isteyen varsa eklesin.

Trade NPC Cuma-Pazar günleri arasında geliyor (ama Cuma günü başkasının realminden alamıyormuşuz Cuma sadece kendi sahibi, Cumartesi-Pazar friend liste de açılıyor)

ID: 702700593 IGN: Aphelion

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

seni çağırcam, sende 250 enerji toplucan anca 1 çekiliş vericek.

Alıntı

These gifts can be either Primogems, Hero's Wit, Mora, Enhancement Materials, and most importantly, Genshin Impact official merch.

There are five possible merchandise prizes available:

Genshin Impact Chibi Acrylic Hanger

Genshin Impact Chibi Badge

Mondstadt Character Acrylic Figure

Liyue Character Acrylic Figure

Genshin Impact Mousemat

sana ne veriyor bilmiyorum ama zamanında 20-30 kere reroll yapanların hesaplardan yürünür gibi

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Referral link web event için sadece. Bir süredir oynamayıp geri dönenler referral linke tıklarsa, login olursa, oyunda aktif olursa filan web event point veriyor onunla primogem mora filan geliyor işte. Merchandise sırf Çin içinde geçerlidir herhalde, yazmıyor ama başka ülkelere yollama zahmetine katlanacaklarını sanmıyorum.

Linke tıklayıp geri dönenler web eventten ne ölçüde faydalanıyor emin değilim onlar da belli milestoneları tamamladıkça aynı voucherları alabiliyor sanırım.

(14 gün login yanı sıra bir de 45 gün içerisinde Stellar Reunion rewardı almamış olması lazım)

Stellar Reunion referrala tıklamasan bile oyuna login olduğun zaman otomatik olarak geliyor. Yukarıdaki koşul onun için de geçerli. Onda da Primogem, Resin, 4* craftable sword filan veriyormuş.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

Ben Ningguang main'liyorum, arkasina Zhongli alsam mi falan diye dusundum de sonra baktim hazirda 80'lenmis artifact'leri tam C3 Noelle var, dedim ben bunu budget Zhongli yapayim hem belki C6 olur falan, saldim. Zaten cryo karakter yoktu hesapta, Eula alsam daha iyi, hem stat'lari da Diluc'tan iyi duruyo kagit uzerinde, belki abyss icin 2. takimda carry'ler

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...