Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genshin Impact


eregorn

Öne çıkan mesajlar

1 saat önce, Darksun dedi ki:

vay ya şansım fena açıldı ? 

Önce ganyu 14 pity ile mi ne aldım, şimdi ilk 10 luk roll da Xiao miss.

0966053a44db49be4de186b96d7db59e.jpg

Welkin moon alıyorum hep gemde 19k da , öteki banner a kaldık.

Ganyu 75 de çıktı bana. Xiao için 0 pity den 45 tane açtım çıkmadı ? bide bana şanslı diyosun ?

Harvey tarafından düzenlendi
gem varsa ve xiaoda silahın yoksa mızrağı çıkarmayı dene bence xiao çok silah seçen bi karakter gibi duruyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ganyu önceki bannerın bitmesine yakın son rollumda geldi bana. Pity counter 76'yken gelmiş. Zaten hiç 70 öncesi gelmedi bana ilk 5*ım Venti hariç.

Xiao'da bakarım işte banner bitene kadar yeteri kadar wish verirler umarım. Ama trial questini denedim, beta testteki kadar OP gözüküyor. 20k+ Plunge attack spamlıyor hayvan gibi AoE. Bayağı ciddi bir powercreep söz konusu yalnız, Ganyu'nun o kadar sağlam vurması problem değildi çünkü skill ceiling yüksek, efektif kullanması zordu. Bunda 0 IQ plunge attack spamle dağıtıyor her şeyi, çok absürd.

Trial run'daki statlarıyla toplamda 60% CritRate, 150% CritDMG, ~900+1300 ATK, 57% Anemo DMG vermişler -ki çok uber artifact rolları gerektirmiyor, "idare eder" tier setlerimle bile o kadarını yapabiliyorum. Kullandığı 5* Spearın katkısı olsa da şart değil, oyundaki 4* spearlar çok iyi zaten 5* spear çok önemli değil.

 

Bir de ZhongLi tekrar bannera gelecek diye bir söylenti var, gemleri ona da biriktirebilirim kesinleşirse. Önceden açıklanan bufflar gelmiş, bayağı sağlam gözüküyor artık.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız redditte trial ile ilgili uyarılar mevcuttu. önceki triallarda 4* silah ve meh artifactler kullanmışlar. bunda 5* bis silah ve güzel artifactler varmış, ben daha denemedim. bi de energy recharge effect varmış sanırım, q normalde o kadar açık kalır mı bilemem

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Statlarını o yüzden yazdım zaten. 60% Crit Rate, 150% Crit DMG toplaması biraz zaman alır ama çok abartı değil. Tek abartı şey 5* weapon, bütün wishler char gachaya gittiği için weapon bannera tek roll atamadım. Tek 5* weaponım normal wishten spooklayan Skyward Spear. Bu trialda kullandığı crit spear kadar olmasa da gayet işe yarayan bi spear o da, Xiao gelirse kullanabilirim, Xiangling'in elinde harcanıyor:p (yok lan Xiangling de iyi, laf söylemem ama daha iyi bi charın elinde daha çok iş yapar tabi)

Energy recharge normalin üstünde evet, trialda altta yazıyor zaten moblar normalden fazla orb düşürüyor diye. Ama 4 charın skillerini kullanırken kendiliğinden dolar zaten, kendisi de AoE Anemo spamlediği için o da bayağı orb üretiyordur diye tahmin ediyorum. Bir süre Downtime olsa bile 15 saniye boyunca öyle spamlemek bayağı abartı bir ulti.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Venti -- 68 roll - Jean -- 74 roll - Tartaglia -- 49 roll - Ganyu -- 13 roll - Xiao

Böyle gitmiş benim, Ganyu'da önceki bannerdan kalan varmış o kadar düşük de değilmiş hani ? . 

Perma bannerdan 73 den almışım Keqing i başka bir şey yok zaten.

Darksun tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel denk gelmiş. Ben de oyuna başladığımdan beri Keqing istiyorum, reroll attım bilmemkaç kere orda gelmedi, ilk başladığım hesaptaki rollerde çıkmadı, şu andaki devam ettiğimde çıkmadı. Çıkabilecek her karakteri gördüm şimdiye kadar bazılarını 2-3 kez, bi bu gelmedi. Bannerı gelince Keq'i çıkarana kadar Barbara C6 yapmazsam iyidir ? 4 star şansım bok gibi. Ning için rollerim 5 Diona, 5 Beiodou çıkar, Ning 1 kere gelir, yok işte Ganyu'nun yanına Xinq gelsin derim, Xiangling-Noelle C3 4 olur ama Xinq hiç gelmez falan.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mona geldi diye üzülünür mü ya S tier thighs. Keşke bana da gelse.

Gerçi Limited bannerdan gelince kötü tabi, bende de ZhongLi için rollarken Keqing spooklamıştı. Ama tabi hiçbir şekilde itirazım yok kendisine, design olarak en sevdiğim charlardan (ama levellamaya fırsatım olmadı henüz, matlar çok kısıtlı)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

7 saat önce, Harvey dedi ki:

Kart takaslayacak var mı ? Kahverengiye karşılık mavi veya kırmızı verebilirim. 

demin bitirdim daily i bende de aynılarından birikti malesef. Friendlistin çoğu öyle hatta ? .

Weapon banner a bakayım dedim daha ilk deneme

6c970efb158835345e4062d02d9cb9d8.jpg

domine ettim banner ı resmen. Karakter çıktığını bilmiyordum yanlız ? .

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...