Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genshin Impact


eregorn

Öne çıkan mesajlar

Kaeya tırt değil, hem support hem dps olarak kullanılıyor, çok underrated bir karakter. 4x blizzard ve cryo cup kullanabilirsin, yanına da Chongyun verirsen üstünde hiç birşey olmasa bile sürekli cryo vurdurtur. Bide hydro bi karakter kullan yanlarına Barb, Xinq, Mona freeze için. Hatta Xinq varsa yaratıkları hareket ettirmiyorsun nerdeyse fight boyu.

Kaeya ile uğraşmam diyorsan diğer karakterlerini, artifactlarını, kullandığın takımı vs. yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fischl Main, tek A6 charım. Chivalry/Gladiator set, en iyi dpsim bu (Physical)

Ardından A5: Venti, Diluc, Tartaglia, Ningguang, Xiangling geliyor, hepsinde 4pc element setleri var Ningguang hariç (Archaic/Noblesse). Statlarını tam oturtamamış olsam da en sık kullandığım diğer charlar.

Barbara, Diona, Bennett, Xinyan, Noelle sadece heal/shield/buff vs. için kullandığım charlar. Barbara A4, artifactları da iyi sayılır, onun haricindekilerin artifactları kötü, ayrıca pek levellamadım A3 çoğu.

Bunlar haricinde 5* Keqing, Albedo var ama henüz ascendlemeye/set dizmeye fırsatım olmadı resinlerin tamamı diğer charlar için artifact dungeonlara gidiyor şu sıralar.

Beidou hariç diğer 4*lar var ama onların levelları iyice düşük. Sadece ascension reward fate'leri alabilmek için A1-A3 arasında levelladım.

 

 

Floor 11'de kullandığım (kullanmaya çalıştığım) takım:

Chamber 1: Fischl, Diluc, Diona, Venti.

Venti CC için ama efektifliği çok düşük bu kısımda, Area debuffı energy yediği için elemental burst kullanmak zor. Diona shieldla clearlıyorum anca öyle. Tabi barın dolmasını çok geciktiriyor.

Diluc AoE, Fischl single target dps.

Chamber 2: Ningguang, Xinyan, Barbara, Bennett

Çünkü geriye bunlar kaldı:p

Xinyan yine shieldla clear için. Barbara heal. Bennett Buff/Heal. Ningguang dps.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Venti'nin aslında energysini yüksek tutabilirsin her E geldiğinde basıp energy particlerların karaktere gelmesini bekleyerek, bide ER artifact veya silah kullanırsan(favonius gibi), yani şöyle %180 üzeri ER olursa muhtemel burst kullanımında sıkıntı yaşamazsın.

11-2'de takıldığını varsayıyorum, Envi'nin şu videosunu izlemeni öneririm https://www.youtube.com/watch?v=GaHlqCztyv0&feature=youtu.be Mesela 11-2 ilk katta sadece ilk pyro sıkan okçu hilichurlu öldürüp diğer okçulara dokunmuyorsun çünkü seni target alıyorlar ortadaki şey yerine, bunun gibi birkaç yaratıkların AI ile ilgili tip veriyor videoda.

Birde gene 11-2 için, Diluc'da yeterince gear varsa; Fischl ve Diona'yı, Ning ve Barb ile değiştirmeni öneririm. Diluc'un burstü yaratıkları ittiği için ilk katta çok iş yapıyor, yanında Venti var zaten energy dolmasına dikkat edersen rahat geçirirsin orayı, arada Ning geçip burst kullanırsın. İkinci katta cc eksikliğinden zorlanabilirsin ama Xinyan/Bennett ve Fischl ile arada overload patlatıp yaratıkları ccleyebilirsin, Cicin Mage'i olabildiğince hızlı öldürmen lazım zaten. Ondan sonraki gelen yaratıklarda da Fatui Assassin ve kürekli dayıyı es geçip diğer 2 sini hızlı öldürebilirsen, diğer 2'si pek bişey yapmıyor zaten defans şeyine, kürekli dayı hiç vurmuyor fatui de senin üzerine kalıyor zaten. Fischl ile rahat öldürürsün onu.

Tartaglia'da item varsa sağlam vuracak kadar, gene bu ikinci katta şu şekilde bişey yapabilirsin; yanına Kaeya, Diona ve Xinq verip (levellı ve itemli olmaları gerekmiyor sadece ölmeseler yeter) yaratıkları olabildiğince freezede tutabilirsin.  Mesela Childe E açmadan Kaeya Q bassan, Childe ile vurduğun her vuruş freeze yapar yaratıkları, Childe'dan çıkınca Diona E/Q ve Xinq E/Q basıp tekrar Childe geçip bowla gene freezede tutabilirsin yaratıkları. Mesela benim eski takımım Kaeya/Xinq/Chong'du bu kat için. Eh meh gear olmasına rağmen karakterlerde, nerdeyse sürekli freezede tutabildiğim için yaratıkları sıkıntı olmuyordu.

 

Bide genel olarak Diluc'un yanına Xinq vermeni öneririm eğer materyal/exp book vs. ayırabilirsen ona, Diluc'un en iyi supportu. Kaeya da iyi mesela o konuda ama Xinq kadar absürd supportlamıyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fak.

vgB0sNh.png

C2'de 1* almaya mı çalışsam, C3'te 3* mı emin değilim. C3 3* daha kolay sanki ?

(ama dps checki geçecek kadar güçlü charım yok)

 

Şunu geçebilsem F12 daha kolay diyorlar. Ulti debuffı yok, Cryo charı olmayanların ezik kalması yok filan, genel olarak çok daha rahat.

ShadowFury tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet F11 C2'yi ucu ucuna geçtim, F12 faceroll, 3*+2*+1* ile geçtim.

İlk denemede diyemiyorum assassinler Ningguang'ı öldürdükçe abandon->rerun yapmam gerekti. Ama arada guide bakayım, şu floora şu setupı yapayım buna şöyle değiştireyim filan demeden çatır çatır kesiliyor (sadece ne moblar geliyor ona baktım)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...