Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genshin Impact


eregorn

Öne çıkan mesajlar

Cok sukur waifu pull'umuzu da yaptik. Tam pity'nin ilk roll'unda, 80'de cikti. C6 olana kadar 5 yildizlik bi sey yok gibi, Xingqiu falan da cok onemsemiyorum, Xiangling'e 1-2 constellation alsam yeter bana bu banner'dan dsfg

Soyle bol Intertwined Fate toplanabilecek bi event ciksa, Keqing Mona falan ceksek de full waifu team yapsak bari

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 21.12.2020 at 07:34, Raze dedi ki:

ben yeni char istemiyorum, şu an ana takıma seçtiğim charların bannerı gelmezse harcamam gem falan, belki iyi bir fire dps gelirse ama o tren de kalktı sanki. 

 

şimdi bunu deyip waifu yu izledim, gaza geldim. 4 tane 10 açtım.

sonuç:

Spoiler

 

gORh8YH.jpg

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oha Raze ? Gz çok güzel gelmiş roller.

Apple, Xinqiu baya iyi Diluc ile beraber sürekli vaporize yaptırıyor ve orta üstü artifactlarla da iyi damage vurmaya başlıyor. Diluc için support eksiğin varsa Xinq'i kaçırma kesinlikle.

Qali tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok teşekkürler. nefis oldu ama daha keqing in artifact ler tam değil, nasıl olacak bakalım.

 

bilen abiler şu roster için abyss takımları önerisinde bulunabilir mi? kaynağı ona göre idareli kullanayım. abyssde daha 7. kattayım. seçime etkisi olacaksa tek 5* silahım skyward harp.

Spoiler

 

ZGmjxoy.png

 

 

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Venti-Ganyu aşırı iyi hem burst combosu olarak, iciclelar aynı yere düşüyor yaratıklar toplu olunca hem de Ganyu'nun charge shotları için. Geri kalan 2 karakter melt mi freeze mi gitmek istediğine bağlı olarak değişebilir. Melt istiyorsan Xiangling/Bennet güzel olur. Freeze gidiceksen Diona ve Mona/Xingqiu olabilir. Xinq'i Diluc ile kullanacaksan ayrı tabi. Zaten Venti olacağı için takımda cc için ve illa freeze comp yapmana gerek yok, tek kaybın blizzard full setinden alacağın %20 crit chanceten vazgeçmek olur o da Ganyu için çok büyük bir kayıp değil. 

Keqing ve Ning main dpslerin gibi görünüyor. Öbür takıma bunların üzerinden birşeyler yapabilirsin. Keqing zaten Klee veya Diluc gibi supportlara aşırı bağlı bir karakter değil, kendi damagei yeterince yüksek. Eğer physical oynuyorsan yanına Qiqi veya Kaeya'dan birini ver. Değilse cryo karaktere gerek yok zaten. Yanına burst dps olarak Ning, ilk takımda kullanmayacağını sanıyorum o yüzden Bennett ve kafana göre sonuncu bir karakter seçebilirsin. Keqing electro ise Succrose olabilir VV set ile electro res düşürmek için. Fischl olabilir electro resonance ve burst uptime için. Xinqiu olabilir, Diluc'un yanında daha iyi gidiyor ama Keqing ile de çok iyi giden bir karakter.

Kısaca ben olsam şöyle kurardım takımları:

1) Ganyu-Venti-Mona/Xinq-Diona/Qiqi (freeze için) Ganyu-Venti-Xiangling-Bennet (melt için)

2) Keqing-Bennett-Ning/Fischl/Succrose

Eğer Diluc kullanıcaksan levelını, silahını, talentini vs. upgradeleyip kesinlike şu tarz birşey yap; Diluc-Xinq-Bennett-Succrose.

Yazmışken Ganyu ile ilgili 1-2 birşey söyleyim. Benim deneyimlediğim ve videolardan gördüğüm kadarıyla, Ganyu'yu adam gibi supportlayacak karakter yok şu anda. Freeze için 2 karakter var, biri Mona diğeri Xinqiu. Mona'nın skilleri aoe olmasından dolayı kurtarıyor biraz. Xinq ise biraz garip kalıyor, burst skillini tam potansiyeli ile kullanabilmek için normal attack kullanılması lazım, Ganyu'nun charge shotları arasına normal attack weavelense bile biraz clunky kalıyor ve charge shot süresinden çalıyor.

Melt opsiyonlarında Xiangling en iyi gibi sürekli pyro verebilmesi açısından gouba ile ve cooldownu ya 2 ya 3 saniye daha uzun Ganyu'nunkinden, o açıdan güzel cd takibi ve rotasyonu yapılabiliyor. Ama pyronado için düşmanın dibinde olunması lazım. Ganyu zaten kırılgan ve charge shot aimi için pek fazla yakına girmemesi gerekiyor.

Yani ne pyro ne hydro ile yapılacak reactionlar için Ganyu'nun yanına cuk diye oturan bir karakter yok, hepsinin bir eksi yönü var. Şöyle uzaktan çok diplere girmeden pyro/hydro verebilecek bir karakter gelse, Diluc/Xinq ikilisi gibi mükemmel bir kombin olur.

 

Qali tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Raze Ganyu'yu bir denemeni öneririm ama buildlemeden önce. Çok güzel karakter bence, statları çok iyi, charge shotı deli gibi vursa da support olarak da kullanılabilecek bir karakter, ama charge shot mekaniği herkesin hoşuna gitmeyebilir oynanış açısından. Eğer bir sıkıntın yoksa onla ilgili kesin buildle o karakteri. İlerde başka bir main dps seçsen bile, support rolüne atabilirsin Ganyu'yu. Cryo olmasından dolayı hem freeze hem melt takımlarına koyulabilir. Yani abartıyor gibi olmayım ama Venti ve Klee'den sonra pullamaya en çok değecek karakterlerden biri bence, özellikle charge shot dpsi açısından, zaten testleri vs. yapılır iyice anlaşır ilerleyen günlerde belli olur durumu. Ben Ayaka'ya biriktiriyordum puanları, dün Ganyu'yu trialda denedikten sonra dayanamayıp pulladım. Tabi bi anda karar verince karaktere, hiç bir materyali birşeyi olmadığı için tam buildleyemedim #noragrets

Qali tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Venti'si olan ve primogemlerini özellikle bir karaktere biriktirmeyen arkadaşlar Ganyu'yu kaçırmasın kesinlikle, saçma derecede bir aoe damagei var 2 karakterin birlikte olduğu takımın. Ning-Venti iyi diyordum Ning'in her skilli Venti burstüne vurabildiği için, bu daha da abartı olmuş videolardan görünen kadarıyla.

Venti olmasa bile self damage çok yüksek karakterin, charge attack müthiş. Burst skilli tek düşman varken orta derece ama yaratıkların toplu olduğu durumlarda Abyss 12-3 gibi fena damage çıkartıyor. Ve en önemlisi, buildlemesi ucuz bir karakter, yüksek damage vurması için çok çok iyi artifactlara ihtiyacı yok veya diğer top tier carryler gibi takımındaki supportlara çok bağlı değil, zaten tam anlamıyla supportlayabilen bir karakter yok şu anda Ganyu'yu. Xinq ve Mona veya en kötü Barbara verince yanına 4x blizzard ile güzel damage çıkartıyor. Denemedim ama 4x wanderer troupe ile yanında Xiangling ve Bennett ile güzel iş yapıyor olması lazım. Hatta Xiangling ve Bennett varsa takımda, lavawalker bile kullanılabilir teorik olarak, Xiangling özellikle Q ile melt yapıp düşmanın üzerinde cryoyu sürekli temizleyip ve yaratığın üzerinde sürekli pyro olmasını sağlıyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...