Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genshin Impact


eregorn

Öne çıkan mesajlar

Paimon shoptan gelen fate rollarla normal gachadan Diluc geldi sonunda. 75 roll civarında sanırım. En büyük eksiğim Pyro DPSti, Xiangling yetmiyordu çoğu şey için.

Limited bannerda da 70'e yaklaştım, ama Albedo'ya rollamaya devam etsem mi emin değilim, Bennett zaten vardı birkaç tane daha geldi, Fish C6 oldu. Ganyu veya Hu Tao'yu mu beklesem?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

onun dışında wishlerden;

-albedo çıktı, bennet 2 cons oldu.

- 3 cons xianyan oldu

geo karakterlere hep bir ön yargım var elemental etkileşimden dolayı. sanki diğer classlara göre işlevsizmiş gibi geliyor. 

cons 1 diluc'um var nasıl bi takım kursam diye düşünüyorum.

 

eventten genel olarak ben de çok memnun kaldım. resin harcatmadan böyle olması güzel. keşke biraz daha wish materyali verseler de daha çok summon yapabilsek çok daha hoş olurdu

applev0dka tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Noelle C6 olmadığı sürece tırt.

Xiangling'in C4 ve C6 bayağı iyi.

Xingqiu shit tier carry ama top tier side dps. Özellikle Ganyu ile çok iyi combo yapabilir, frozen status için.

Cryo 4pc set Cryo debufflılara +20%, frozen debufflılara bir +20% daha crit rate bonus veriyor. Ayrıca Ganyu'nun talentı var, bir defa charged shot vurduktan sonra 5 saniye içerisinde sonraki charged shotlara +20% crit rate. 5% te base crit, toplamda 65% crit rate. Artifact substatlarından 35% toplasan crit 100% yani.

Ascension statı crit dmg olduğu için(max +80% civarı sanırım) crit rate'ten hayvanlar gibi faydalanıyor zaten.

 

Patch 1.3'te (Şubat civarında olması lazım) Hu Tao ve Xiao gelecek.

Hu Tao 5* Pyro Spear. Base ATK düşük, ama HP sacrifice ederek bayağı yüksek ATK bonuslar alıyor. Burst skilli de HP scaling pyro damage, ayrıca self regen. Leaklerden söyledikleri kadarıyla sonraki weapon bannerda gelecek 5* spearla bayağı güçlü synergysi var, belli ki ikisi birden rollansın diye dizayn etmişler ama o spear olmadan ne kadar iş yapabilir bilmiyoruz.

Xiao var 5* Anemo Spear. Burst skilli normalden 2 kat filan yükseğe zıplamasını sağlıyor, plunge attack spamleyebiliyor o sayede. Beta testtekiler bayağı OP diyorlardı ama nerflenip gelecek, ama yine de çok güçlü olabilir.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdilik HYPEHYPEHYPE streamerları var. Bunlar her char yayınlandığınca coşarlar zaten. Henüz doğru düzgün bi karşılaştırma yok yani (kağıt üzerinde çok sağlam gözüküyor ama)

En güvenilir kaynak olarak JinJinx Ganyu review yapacakmış 95 dk sonra stream diye preview koymuş, ama 3-4 saat konuşur o. Derli toplu videoyu daha sonra yayınlıyor özet olarak.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...