Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genshin Impact


eregorn

Öne çıkan mesajlar

Dün birinde 2 tane tepe noktasından ışınlanmak zorundaydınız mesela, glide , climb , elemental mı ne yasak. Hoplaya zıplaya zar zor aşağı indim sağolsun mob spawnladı hemen vurdular ? . Düşerken sol tuşa basıp yapıştırmak aklıma gelmemişti. Zaten saki hep bir fail olacak algısı var :).

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

AR45 oldum, artifact farmı başlasın deyip keqing setlerinin peşine düştüm. electro queen ile electro slimeların arasına girdim. beni bi dövdüler, bi dövdüler... 

 

sonra aklıma co-op dedikleri şey geldi, bu etkinliğin birinde yetemeyince orada girmiştim. ez mode, resmen abilerimi çağırmışım gibi oldu. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben dungeonları hep coop yapıyorum daha çabuk bitiyor diye. Gerçi çok mal tiplerle denk gelince solo kesmek zorunda kaldığım zamanlar da oldu ama genel olarak çok daha rahat oluyor.

 

 

ZhongLi'yi bufflayacaklarmış bu arada. Bayağı güçleniyor, 60 draw civarında bırakmıştım, rollasam mı acaba? Yine JinJinx'i ve diğer streamerları beklerim herhalde bi video yaparlar bufflanmış hali ne derece iyi diye, ama yayınlamazlarsa da rollamayı düşünüyorum, bannerın bitmesine 3 gün filan kaldı zaten.

https://genshin.mihoyo.com/en/news/detail/7524

(Patch 1.3'te gelecek, o da Şubat sanırım)

Spoiler

 

● Regarding Zhongli as a Character
1. Adjustments to Passive Talent "Dominance of Earth"

Original Effect:
Increases Planet Befall's DMG by an amount equal to 33% of Zhongli's Max HP.

Post-Adjustment Effect:
The DMG dealt by the following of Zhongli's attacks will be increased based on his Max HP:
• Normal, Charged and Plunging Attack DMG will be increased by 1.39% of Max HP.

• The Stone Stele, Resonance and Holding Mode DMG of Dominus Lapidis will be increased by 1.9% of Max HP.

• Planet Befall's DMG will be increased by 33% of Zhongli's Max HP.

2. Adjustment to Dominus Lapidis' Holding Mode

Original Effect:
Causes nearby Geo energy to explode, causing the following effects:
• Creates a shield of jade. The shield's DMG Absorption scales based on Zhongli's Max HP and has 250% Geo DMG Absorption.
• Deals AoE Geo DMG.
• If there are nearby targets with the Geo element, it will drain a large amount of the Geo element from a maximum of 2 such targets. This effect does not cause DMG.

Post-Adjustment Effect:
Causes nearby Geo energy to explode, causing the following effects:
• If the maximum number of Stone Steles has not yet been reached, it will create a Stone Stele.

• Creates a shield of jade. The shield's DMG Absorption scales based on Zhongli's Max HP, and has 150% Physical DMG and Elemental DMG Absorption.
• Deals AoE Geo DMG.
• If there are nearby targets with the Geo element, it will drain a large amount of the Geo element from a maximum of 2 such targets. This effect does not cause DMG.
*This adjustment will also greatly increase the interruption resistance of Dominus Lapidis' Holding Mode.

 

Hem normal dmg/skill damage HP ile scale olacak (az demeyin, spear charları bayağı hızlı vuruyor, her 10k hp için hit başına +139 dmg bayağı ciddi bir buff, 20k hp normal, iyi bir rolla 30k hp desek aşırı fark yaratır), hem de shieldı bayağı güçleniyor. Önceden totemi dik, cooldown bekle, sonra shield aç filan beklemesi gerekiyordu şimdi ikisini tek seferde yapabilecek. Shield efektifliği de katlanarak artıyor.

Ayrıca ZhongLi özelinde değil, ama bütün Earth charlara da buff geliyor.

Spoiler

 

● Regarding Geo Elemental Mechanics
1. Adjustment to Geo Resonance "Enduring Rock"

Original Effect:
Increases resistance to interruption. When protected by a shield, increases Attack DMG by 15%.

Post-Adjustment Effect:
Increases shield strength by 15%. Additionally, characters protected by a shield will have the following special characteristics: DMG dealt increased by 15%, dealing DMG to enemies will decrease their Geo RES by 20% for 15s.

2. Geo Shield Balance Adjustments
Geo Shields are adjusted from "having 250% Geo DMG Absorption" to "having 150% Physical DMG and Elemental DMG Absorption".

 

Geo Resonance için 2/4 Geo char kullanmak elemental advantage/shield break açısından bayağı ciddi bir handikap demek, ama şu buff farkı kapatabilir belki.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gratz.

Benim pity roll'u Keqing triggerladı 70 roll civarında. Üzülsem mi sevinsem mi emin değilim. Önceden en istediğim charlardan biriydi ama limited bannerda limited char gelse daha iyi olurdu sanki.

Geri kalan gemleri de gömdüm, C1 Chongyun C2 Razor oldu. Xinyan düşseydi keşke, onun constellationları çok iyi, C1 kaldı o.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, Sam dedi ki:

adamlar şaka maka ikemen hariç 5* koymadı oyuna 3 aydır. x-mas için de bedava draw filan vermemişler sanırım, o beklentim de boşa çıktı.

gece gelecek 1.2 güncellemesinde karakterin 1,3 ve 5. ascend edişinde 1 tane draw veriyor. kullanmadığım bütün karakterlerin ilk ascendini yaptım 38 tane fate verecek. belki ilgini çeker.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...